Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi tamam global 12.5.1 chrome ve telefon uygulamasını gayet iyi bir şekilde açıyor ama genel olarak sistem hala hantal üstelik ben global son sürüme temiz kurulum ile geçiş yaptım. Açıkçası tavsiye etmiyorum bende ne rom kullanacağımıbulmaya çalışyorum. mustafaozkan1414 Mustafa abi bana ne tavsiye edersin? Masik p hiç kullanmadım nasıl abi zahmet olmazsa fikrini merak ediyorum. Bir de android 10 versiyonunda kaldı sanırım o rom değil mi abi
Dostum Masik P ( Premium ) 30 Ağustos 2020 son güncellemesi aşağıdaki gibidir...
Not : Şahsi düşüncem olarak mustafaozkan1414 abimin dediği gibi Masik P dururken başka rom aramaya gerek yok
Ona en yakın rakip OneOs olur diğerleri her yeni güncellemede geri geri gidiyorlar . Her nekadar Android 10 bile olsa hiçbir rom Masik rom kadar stabil değil
Neyse fazla uzatmadan Masik Rom özelliklerini aktarayım. İnceleyip fikir sahibi olabilirsiniz ... Saygılar ....
Sistem
Tam firmware yerelleştirme, uygulamaların yüksek kaliteli çeviri, grafik katmanları, widget ve bileşenleri Rusça (32 sistem dilleri)
Dahili küresel Hi-Fi ses motoru Masik Pulse 3.5 standart yerine, daha iyi ses işleme için codek değiştirilir
Anonim istatistikleri toplamak ve göndermek için Çince uygulamalar, hizmetler, analiz hizmetleri ve bunların bağımlılıkkaldırıldı
Grafik katmanlarının artan renk doygunluğu, görüntünün bileşiminde daha zıt renkler (HDR 10)
Sistem optimize edilmiş, daha iyi performans ve arayüz duyarlılığı için parametreler ayarlanmış
Orijinal medya içeriği yazarınkiyle değiştirildi (uygulama kaynakları, ses içeriği, görsel içerik)
Arabirimi daha iyi anlamak için tüm sistem uygulamalarında yazı tipi optimizasyonunu en üst düzeye çıkarma
Önemli Internet kaynaklarını etkilemeyen doğru reklam engelleme kullanılır
Otomatik yükseltmelere sahip en az sayıda Google hizmeti yerleşiktir
Kulaklıklarda konuşma hacmi ve ses hacmi için artırılmış maksimum eşik
Dostum Masik P ( Premium ) 30 Ağustos 2020 son güncellemesi aşağıdaki gibidir...
Not : Şahsi düşüncem olarak mustafaozkan1414 abimin dediği gibi Masik P dururken başka rom aramaya gerek yok
Ona en yakın rakip OneOs olur diğerleri her yeni güncellemede geri geri gidiyorlar . Her nekadar Android 10 bile olsa hiçbir rom Masik rom kadar stabil değil
Neyse fazla uzatmadan Masik Rom özelliklerini aktarayım. İnceleyip fikir sahibi olabilirsiniz ... Saygılar ....
Sistem
Tam firmware yerelleştirme, uygulamaların yüksek kaliteli çeviri, grafik katmanları, widget ve bileşenleri Rusça (32 sistem dilleri)
Dahili küresel Hi-Fi ses motoru Masik Pulse 3.5 standart yerine, daha iyi ses işleme için codek değiştirilir
Anonim istatistikleri toplamak ve göndermek için Çince uygulamalar, hizmetler, analiz hizmetleri ve bunların bağımlılıkkaldırıldı
Grafik katmanlarının artan renk doygunluğu, görüntünün bileşiminde daha zıt renkler (HDR 10)
Sistem optimize edilmiş, daha iyi performans ve arayüz duyarlılığı için parametreler ayarlanmış
Orijinal medya içeriği yazarınkiyle değiştirildi (uygulama kaynakları, ses içeriği, görsel içerik)
Arabirimi daha iyi anlamak için tüm sistem uygulamalarında yazı tipi optimizasyonunu en üst düzeye çıkarma
Önemli Internet kaynaklarını etkilemeyen doğru reklam engelleme kullanılır
Otomatik yükseltmelere sahip en az sayıda Google hizmeti yerleşiktir
Kulaklıklarda konuşma hacmi ve ses hacmi için artırılmış maksimum eşik
anubis81 Abicim daha güzel bir açıklama olamazdı sanırım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun zahmetin için hakkını helal edesin deneyeceğim inşallah saygılar abi
mustafaozkan1414, Mustafa hocam masik p yi yüklemek istiyorum, Android sürümü düşeceği için dikkat etmem gereken bir nokta var mı, anti rollback falan olmaz dimi twrp den yükleyeceğim için.