Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
MIUI 13 ü bekleyip test edeceğim yine böyle çöp olursa , telefonu satıp başka markaya yönelmek olacak.
ben de merak ediyorum ama fazla bir beklentim yok. araya 12.5 soktular halini görüyoruz, sürünüyor resmen. 2.1 den beri android kullanıyorum bunlar sistemi komple ele geçirmiş. Güvenlik uygulaması ve telefonumu bul uygulamasını silince bootloop da kalıyor. Bu ne demek? Sürekli çalışıp data yolluyor.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
ben de merak ediyorum ama fazla bir beklentim yok. araya 12.5 soktular halini görüyoruz, sürünüyor resmen. 2.1 den beri android kullanıyorum bunlar sistemi komple ele geçirmiş. Güvenlik uygulaması ve telefonumu bul uygulamasını silince bootloop da kalıyor. Bu ne demek? Sürekli çalışıp data yolluyor.
Aynen öyle hocam

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Yetkilendirme ve iptal ayarlarından Güvenlik yetkilerini ve alt menülerdeki yetkileri geri alırsanız veri toplamayı sona erdirirsiniz. Cihazımı bul özelliğini aktif etmezseniz de çalışmaz. Ancak bunlar ufak detaylar arkadaşlar, Google haritalar, hava durumu, google konum geçmişi ve kullandığınız bir çok uygulama zaten arka planda konumunuza erişiyor ve sizden veri topluyor. Ben tamamen izole yaşayacağım derseniz, akıllı telefonları satıp tuşlu telefonlara geçeceksiniz. Onda bile bazı cihazlardan yer tespiti yapılabiliyor. Yani bundan kurtuluşunuz yok.

Rom konusuna gelince, OneOs Note 10 için yapılmış en iyi rom oldu benim gözümde. Bu cihaz için stock romun sıkıntılı olduğu zaten başından beri belliydi. Custom romlardan devam edin.

Romun konusu daha fazla dağılmasın, konu kirliliği olursa rom ile ilgili ayrıntılar ikinci planda kalıyor ya da gözden kaçıyor. Sizlerden ricam bu konu altına, ilgili konuyla ilgili yazışmalar yapalım. Anlayışınız için teşekkür ederim. Sevgiler.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Yetkilendirme ve iptal ayarlarından Güvenlik yetkilerini ve alt menülerdeki yetkileri geri alırsanız veri toplamayı sona erdirirsiniz. Cihazımı bul özelliğini aktif etmezseniz de çalışmaz. Ancak bunlar ufak detaylar arkadaşlar, Google haritalar, hava durumu, google konum geçmişi ve kullandığınız bir çok uygulama zaten arka planda konumunuza erişiyor ve sizden veri topluyor. Ben tamamen izole yaşayacağım derseniz, akıllı telefonları satıp tuşlu telefonlara geçeceksiniz. Onda bile bazı cihazlardan yer tespiti yapılabiliyor. Yani bundan kurtuluşunuz yok.

Rom konusuna gelince, OneOs Note 10 için yapılmış en iyi rom oldu benim gözümde. Bu cihaz için stock romun sıkıntılı olduğu zaten başından beri belliydi. Custom romlardan devam edin.

Romun konusu daha fazla dağılmasın, konu kirliliği olursa rom ile ilgili ayrıntılar ikinci planda kalıyor ya da gözden kaçıyor. Sizlerden ricam bu konu altına, ilgili konuyla ilgili yazışmalar yapalım. Anlayışınız için teşekkür ederim. Sevgiler.
Haklısınız Mustafa hocam kusura bakmayın , böyle güzel bi cihazda tatmin edici bi rom bulamayınca ister istemez yakınıyoruz. :)

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Haklısınız Mustafa hocam kusura bakmayın , böyle güzel bi cihazda tatmin edici bi rom bulamayınca ister istemez yakınıyoruz. :)

Rica ederim ne kusuru. Bu romdan da artık yakınmayın yani, çiçek gibi rom yapmış adamlar, daha ne yapsınlar :)

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0

olay izole olmak değil yanlış tarafa odaklanıyorsunuz. benzer donanımda 720g olsun 730g olsun diğer telefonlar akıcı çalışırken bizim telefonun tek suçu xiaomi olmak mı :)

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Kamera performansı nasıldır bu romun? Mis gibi cihaz var ama kamerayı yazılımdan dolayı doğru düzgün kullanamıyorum

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Kamera performansı nasıldır bu romun? Mis gibi cihaz var ama kamerayı yazılımdan dolayı doğru düzgün kullanamıyorum

Odaklanma sorunu yok. Tüm modlarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Gece çekimi işleme hızı biraz daha iyileştirilmiş. Yine de deneyerek tecrübe gerekiyor.

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
Redmi note 10s için de kullanılır mı