Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

Hakut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yener
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
mustafaozkan1414, Mustafa hocam sizde yok mu Chrome da geç açılma sorunu. Bikac yerde daha gördüm 12.5 de olan bir sorunmus ama sizde yoksa sıfırdan bir kurulum yapayım diyorum

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
mustafaozkan1414, Mustafa hocam sizde yok mu Chrome da geç açılma sorunu. Bikac yerde daha gördüm 12.5 de olan bir sorunmus ama sizde yoksa sıfırdan bir kurulum yapayım diyorum

Selamlar. Şimdi baktım da evet bu cihazda da chrome geç açılıyor. Ancak bunun cihazla değil de uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Romun bunda ne kadar etkisi olur bilemiyorum.

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Selamlar. Şimdi baktım da evet bu cihazda da chrome geç açılıyor. Ancak bunun cihazla değil de uygulama ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Romun bunda ne kadar etkisi olur bilemiyorum.
Mustafa abicim faydalı olur mu bilmiyorum ama global 12.5.1 de böyle bir sorun yok abi tıkladığım anda açılıyor chrome, oneOs kullanırken bende de geç açılıyordu Eu romu hatırlamıyorum hiç

Hakut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yener
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Teşekkür ederim cevap için aynı şey telefon arama uygulamasında da mevcut, yarınki güncellemeyi de deneyip yusuf beyin dediği 12.5.1 i deneyeceğim sanırım birde, olmadı masik p devam.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Teşekkür ederim cevap için aynı şey telefon arama uygulamasında da mevcut, yarınki güncellemeyi de deneyip yusuf beyin dediği 12.5.1 i deneyeceğim sanırım birde, olmadı masik p devam.

Masik P bırakılıp geçilir mi ya :) İnşallah sorununuz yeni yükleyeceğiniz rom da düzelir.

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Abi tamam global 12.5.1 chrome ve telefon uygulamasını gayet iyi bir şekilde açıyor ama genel olarak sistem hala hantal üstelik ben global son sürüme temiz kurulum ile geçiş yaptım. Açıkçası tavsiye etmiyorum bende ne rom kullanacağımıbulmaya çalışyorum. mustafaozkan1414 Mustafa abi bana ne tavsiye edersin? Masik p hiç kullanmadım nasıl abi zahmet olmazsa fikrini merak ediyorum. Bir de android 10 versiyonunda kaldı sanırım o rom değil mi abi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Son güncellemesi yayınlandı arkadaşlar

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt