Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

Posof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Eyvallah sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyur hocam
alternatif :
Posofun hangi köyündensin bu arada :D
Turkgozu badele

xboycan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Selam arkadaşlar hep söylediğimiz bir şey var ya hani " Cihazdan cihaza değişebilir diye " işte aynen öyle, neredeyse 3 haftaya yakın süredir oneos kullanıyorum ama ne eu stabil 12.0.2 deki keyfi ve hızı alabildim ne de masik p dekini.. Tek güzel tarafı netflix l1 lisansı olmasıydı.. Uygulamalardan tutun da hiç bir konuda rahat kullanamadım benim telefona yaramadı nedense, şimdi özlediğim için masik p roma geçicem ama ona da ne zaman geçersem geçeyim whatsapp bildirim gelmeme sorunu oluyor ilgili ayarları da yapsam düzelmiyor :) Yine de son bir kere daha yükleyeceğim ve tahminimce aynı sorunu yaşayacağım için eu stabil 12.0.2 ye geçerim :)
Cihazım 8/128 olan cc9 pro.. Belki de mi note 10 olmadığı için böyledir bir türlü anlayamadım gitti :) Umarım bendeki şanssızlıkları yaşamadan keyifle kullanırsınız oneosu.. Saygılar, sevgiler..

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Hocalarım bana OneOs sistem seslerinin olduğu bu klasör lazım zaten ortalama boyutu 2 mb falan lütfen zip şeklinde kim gönderir

/system/media/audio/ui

Masik p kurdum telefon şaha kalktı lakin sesler inanılmaz berbat

nozang

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhaba ,miui global 12.1.4 kararlı rootlu rom var faakt twrp kuramıyorum, hep yazılar karışık kuruşuk forumdaki yazılanları denedim ama olmuyor zip dosyasinida görmediği için rom değiştiremiyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilecekler var mı?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocalarım bana OneOs sistem seslerinin olduğu bu klasör lazım zaten ortalama boyutu 2 mb falan lütfen zip şeklinde kim gönderir

/system/media/audio/ui

Masik p kurdum telefon şaha kalktı lakin sesler inanılmaz berbat
Merhaba Yusuf. Birazdan yüklerim.

Dosya ektedir

Ekli dosyalar

• ui.zip
    6,2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ,miui global 12.1.4 kararlı rootlu rom var faakt twrp kuramıyorum, hep yazılar karışık kuruşuk forumdaki yazılanları denedim ama olmuyor zip dosyasinida görmediği için rom değiştiremiyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilecekler var mı?
Merhaba, bu adresten global romu mi flash ile kurmanızı tavsiye ederim, root yapılabiliyor sonuçta sonradan her roma

Clean All and Lock bu seçeneği işaretlemeyin sakın yanlışlıkla bootloader kilitlenir yoksa. Clean All seçeneğini seçeceksiniz

Üst Alt