Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Magisk Modüller ile grafik işlemciyi aşırtma yapabilirsiniz, bu işlem bu rom için geçerli değil root işlemi yapılmış tüm cihazlarda için geçerlidir. Cihaz işlemcisini aşırtma için kernel programları ile deneme yanılma yöntemleri ile yapılabilir. Ben şahsen tavsiye etmem, bataryayı ciddi oranda etkiliyor. Yok ille de isterim derseniz elimdeki programları paylaşırım.

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Magisk Modüller ile grafik işlemciyi aşırtma yapabilirsiniz, bu işlem bu rom için geçerli değil root işlemi yapılmış tüm cihazlarda için geçerlidir. Cihaz işlemcisini aşırtma için kernel programları ile deneme yanılma yöntemleri ile yapılabilir. Ben şahsen tavsiye etmem, bataryayı ciddi oranda etkiliyor. Yok ille de isterim derseniz elimdeki programları paylaşırım.
olur denemek isterim

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Ekteki dosyalar oyun performansı için grafik ayarlarında değişiklik yapar. Hyper içlerinde en başarılı olandır. Ancak bataryaya eksileri var, sistem başlangıcında yüksek performans tespit edildi, bootloader ayarlarına bakın gibi bir mesaj alabilirsiniz. Play Stordan Kernel Manager uygulamasını da indirirseniz orada okuma yazma hızlarında, işlemci hızı ayarlarında, binecek yük miktarında değişiklikler yaparak işlemci aşırtması da yapabilirsiniz. Burada sorumluluk size ait, cihazınıza verebileceğiniz kalıcı hasarı göze alarak yapın.

Auto Performans: Cihaz içindeki işlemler için uygun ayarları kendi yapar
GPU Turbo Boost: Gpu yükünü en üst seviyeye çeker, ancak aşırı ısınma ve donmalar yapabilir
Touch IMP: Dokunmatik hassasiyetini arttırır
PubG fps: Sadece PubG için 90hz yenileme hızı kilidini açar

Hyper: Tüm performansı en üst seviyede tutar

Ekli dosyalar

• Auto Performance v1.6.1-Magisk.zip
    323,7 KB · Görüntüleme: 4
  • GPUTurboBoost_Magisk [miuiturkiye.net].zip
    7 KB · Görüntüleme: 1
  • Touch-Improvements_Magisk.zip
    3,1 KB · Görüntüleme: 6
  • PUBGM_FPS_Unlocker_V2Final.zip
    220,5 KB · Görüntüleme: 6
  • Hyper_Magisk.zip
    12,1 KB · Görüntüleme: 5

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Birkaç kullanışlı modül ile performansı arttırman mümkün Yusuf. Her şeyi de romdan bekleme :) ben performans için gerekli birkaç modül paylaşırım akşam istersen.
isterim tabi abi :) haklısın abicim modül işeri hakkında deneyimim olmadığı için bilemedim abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yusuf kardeş
OneOS romu ( Android 11 platformunda ) benim için EU Rom dan çok daha iyi çok daha stabil
Fakat ben hala Android 10 kullanıyorum ve kullandığım rom Masik P
Arada birçok rom kullandım belkide kullanmadığım rom kalmamıştır ... :D :D
Şahsi sıralamamda benim için Masik P Android 10 üzerinde kullanıp deneyimlediğim kadarıyla en stabil rom diyebilirim ..
Diğer seçeneğim tabii ki Android 11 üzerinde OneOS romdan başkası olmaz..
Şu an hali hazırda kullandığım rom Masik P
Olurda OneOS stabil rom yayınlarsa hiç düşünmeden geçeceğim tek rom olur ...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Abi çok teşekkür ederim yanıtın için. Şaka gibidir ama telden tele değişiyor abi demek ki ya. Eu uçak gibi çalışıyor OneOs hantal kalıyor benim telde abi

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5

isterim tabi abi :) haklısın abicim modül işeri hakkında deneyimim olmadığı için bilemedim abi

Abi çok teşekkür ederim yanıtın için. Şaka gibidir ama telden tele değişiyor abi demek ki ya. Eu uçak gibi çalışıyor OneOs hantal kalıyor benim telde abi
Şu eu rom son betayı öyle övdün ki dayanamayıp kurdum, cidden oneosun son sürümünden daha akıcı çalışıyor telefon . Ya o değilde eu romun stabili şu son betadan daha kötü , ne anladık şimdi stabilden bende anlamadım :)

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Şu eu rom son betayı öyle övdün ki dayanamayıp kurdum, cidden oneosun son sürümünden daha akıcı çalışıyor telefon . Ya o değilde eu romun stabili şu son betadan daha kötü , ne anladık şimdi stabilden bende anlamadım :)
Vallahi bende anlamadim ki kardeşim eu stabili kurmuştum çıkar çıkmaz, kötüydü OneOs ye geçmiştim o yüzden o 1 tık daha iyiydi ama hala hantaldı örneğin whatsappta bir konuşmaya tıklayınca bile küçük bi kasma yapıyordu ondan da vazgeçtim sonra Eu beta çıkınca son bi deneyeyim dedim şaşırtıcı derecede akıyor bende cumadan beridir kullanıyorum tık yok telefonda

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Vallahi bende anlamadim ki kardeşim eu stabili kurmuştum çıkar çıkmaz, kötüydü OneOs ye geçmiştim o yüzden o 1 tık daha iyiydi ama hala hantaldı örneğin whatsappta bir konuşmaya tıklayınca bile küçük bi kasma yapıyordu ondan da vazgeçtim sonra Eu beta çıkınca son bi deneyeyim dedim şaşırtıcı derecede akıyor bende cumadan beridir kullanıyorum tık yok telefonda

WoWifi sorununu çözmüşler mi? En son aktif edilemiyordu.

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
WoWifi sorununu çözmüşler mi? En son aktif edilemiyordu.
Aktif ediliyor şu anda volte ve wifi aktif abi ama benim hattı aktif edemiyorum ben online işlemde cihazınız desteklemiyor diyor rom ile alakalı değil bu

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Aktif ediliyor şu anda volte ve wifi aktif abi ama benim hattı aktif edemiyorum ben online işlemde cihazınız desteklemiyor diyor rom ile alakalı değil bu

Cihaz desteklemiyor mu diyor. Yusuf sen Note 10 kullanmıyor musun? Cihazın destekliyor, desteklemese One os romda nasıl kullanıyorsun? Bu rom ile alakalı. Çözememişler demek ki daha.

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Cihaz desteklemiyor mu diyor. Yusuf sen Note 10 kullanmıyor musun? Cihazın destekliyor, desteklemese One os romda nasıl kullanıyorsun? Bu rom ile alakalı. Çözememişler demek ki daha.
Note 10 pro kullanıyorum ben abi , ben resmi romda bile kullanamıyorum o özelliği , özellik tikolarak aktif fakat bende olmuyor, daha ne vowifi yazısı gördüm ne de volte

Üst Alt