Herkese merhabalar. Önce 600 mb küsür bir güncelleme geldi yükledim. Batarya ve batarya bildirim sorunları devam ediyor. Sonrasında tekrar güncellemeyi indir dedim, 2.3 GB küsür bir yazılım komplike indi ve onuda yükledim. Hiç bir farkı yok 12.1.1 den. Sadece 98 de takılma olayı düzelmiş. Batarya yine 12.1.1 güncelleme sonrası gibi bu sürümde de, 28 den doğrudan 24 e düşüyor. Bilgilerinize sunarım.. Ben artık umursamıyorum güncelleme olayı af edersiniz ama bi halt olmaz xiaomi güncelleme politikasından. Bir daha telefon tercihim öncelik, oppo realme serisi tarafında olacak. Malzeme kalitesi iyi diye aldık yazılım tarafında anamızı ağlattılar.
Kimse kusura bakmasın fiyat performans ürünleri ama gerçi oda eskidendi. Şu an tüm xiaomi telefonları fiyat performans bandından uzak sayılır. Öyleyse neden çekelim kardeşim senin yazılım derdini. Açıkçası ben pişman oldum bu cihazı aldığıma. Bu arada hala daha geç şarj mevcut. 90 a gelince 100 olması 30 küsür dakika.. Yok öyle Android 10 daki gibi 45 50 dakikada full şarj. Açıkçası bilmiyorum, miui 12.5 dan da bir halt olmayacak buraya yazıyorum..
İ
Koca şirketsin, gönderdiğin güncellemeleri bir kontrol et. Laf olsun diye boş yapıp zaten beş para etmez miui nu daha da berbat hale getirir telefonlarını kullanan kişileri üzersen bir daha şans vermezler sana. İşte böyle Samsung gibi müşteri kaybedersin. Samsung ebediyen bitti benim için. Sıradaki sensin..
Canımızı sıktın xiaomi.