Bana 12.1.3.0 hiç gelmedi hocam direkt olarak bu güncelleme geldi bunu yükledimDaha 12.1.3.0 gelmedi bana. Bu nasıl iş anlamadım
Hareketler kısmını seçemiyor musunuz?Merhabalar, arkadaslar telefonum mi note 10 lite, ve malesef mi 12.1.1.1.0. Guncellemeden sonra. TM ekran hareketlerini kullanamiyorum. Dün yeni gelen mi 12.1.4. Guncellemeyide yaptim hala kullanamiyorum. Nedenini çözümünü biken yokmu acaba.?
Hocam, ekran goruntusunde gordugunuz gibi seciyorum ama asagi yukari saga sola işlem yapılmiyor, dikat ederseniz, benimkinde sadece Hareketler…. Yaziyor. Ama bazi arkadaslarda ise. TAM ekran. Hareketleri yaziyor bence sorunda ordan kaynaklaniyor ama nedenini cozumunu bulamadikHareketler kısmını seçemiyor musunuz?
Farklı bir launcher yüklediniz mi?Hocam, ekran goruntusunde gordugunuz gibi seciyorum ama asagi yukari saga sola işlem yapılmiyor, dikat ederseniz, benimkinde sadece Hareketler…. Yaziyor. Ama bazi arkadaslarda ise. TAM ekran. Hareketleri yaziyor bence sorunda ordan kaynaklaniyor ama nedenini cozumunu bulamadik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bir çözümünü bulursaniz cok sevinirim
2 gun once gelen mi 12.1.4. Gunceleneden sonra, cok denedim tam ekran hareketlerini kullanamadim ondan sonra. Telegramdan , sistem launcher son surumunu yukledim hocam. Yine olmadi amaFarklı bir launcher yüklediniz mi?
Bunu yukledim hocam2 gun once gelen mi 12.1.4. Gunceleneden sonra, cok denedim tam ekran hareketlerini kullanamadim ondan sonra. Telegramdan , sistem launcher son surumunu yukledim hocam. Yine olmadi ama
uygulama listesinden ayarları bulup verilerini temizlersen bir ihtimal düzelebilir. Son güncellemelerde acayip sorunlar var. Kimisi Miui12 kullanmasına rağmen yeni paneli kullanamıyor. Seçeneklerden kalkmış..2 gun once gelen mi 12.1.4. Gunceleneden sonra, cok denedim tam ekran hareketlerini kullanamadim ondan sonra. Telegramdan , sistem launcher son surumunu yukledim hocam. Yine olmadi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yukledim hocam
Tamam hocam tesekkurleruygulama listesinden ayarları bulup verilerini temizlersen bir ihtimal düzelebilir. Son güncellemelerde acayip sorunlar var. Kimisi Miui12 kullanmasına rağmen yeni paneli kullanamıyor. Seçeneklerden kalkmış..