- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Realme Gt 2 Pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 6
Bana da 12.1.4.0 güncellemesi geldi tek beklentim bildirim sorununun düzelmiş olması
2 saat önce güncellendim. Bildirim görünümündeki sorun devam ediyor. Şarjı henüz deneyimleyemedim 2 saat içinde.. Performans olarak bir tık düzelme var. Onun haricinde yenilik vs yok.Hocam gözünüzü seveyim v12.1.1.0'a göre bir düzelme var mı? (Şarj ve bildirim sorunu gibi) yükledikten sonra bildirin lütfen.
V12.0.3.0 dan sonrasında hiçbirini indirmedim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Hocam sizde şarj sorunu düzelmişmiydi?Bana da 12.1.4.0 güncellemesi geldi tek beklentim bildirim sorununun düzelmiş olması
Hayir denemedim. Yalniz eu eea global hepsini denedim sonuc ayni.Ustam evolution X ya da Pixel experience denedin mi?
Paylaş dostum sen gönderelim.Herkese genel olarak soruyorum; Son gelen V12.1.4.0 güncellemesiyle şarj ve bildirim sorunu düzeldi mi? Lütfen yükleyenler dönüş sağlasın. Ona göre genel (tüm Mi Note 10 Lite kullanıcıları adına) bir geribildirim maili hazırlayıp forumda paylaşacağım. Herkes toplu olarak gönderirse belki sesimizi duyururuz.
Saygılarımla.
Hocam paylaşacam da, sağolsunlar geri dönüş sağlayan yok hâlâ. Yeni yayınlandığındandır galiba. Eğer düzelmişse adamlara kepaze olmayalımPaylaş dostum sen gönderelim.
V12.1.5.0 güncellemesini bekleyelim bir umut.
Hocam şarj sorunu çok şükür bende hiç olmadı sadece bildirim sorunu vardı oda düzelmemişHocam sizde şarj sorunu düzelmişmiydi?
Hocam bildirimler genel A11 Miui12 cihazlarinda boyle. Bizim cihaza ozel bir durum söz konusu degil. Yakın zamanda olmasa bile 12.5 guncellemesinde halledilcegini dusunuyorum. Sonucta optimizasyon güncellemesi diye sunacaklar.Hocam paylaşacam da, sağolsunlar geri dönüş sağlayan yok hâlâ. Yeni yayınlandığındandır galiba. Eğer düzelmişse adamlara kepaze olmayalım