MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam bildirimler genel A11 Miui12 cihazlarinda boyle. Bizim cihaza ozel bir durum söz konusu degil. Yakın zamanda olmasa bile 12.5 guncellemesinde halledilcegini dusunuyorum. Sonucta optimizasyon güncellemesi diye sunacaklar.

Yalniz bildirim gorunumundense MIUI11 den beri olan Whatsapp bildirim problemi hala cozulmedi. Sorun da şu: A kisisinden mesaj aldiniz daha sonra B kisisi size bir mesaj atti bildirim olarak A kisisinin yazdigi mesaji gosteriyor. Bu duruma hala bir cozum gelmedi anlamış degilim.
Teşekkürler hocam, bildirimlerin tüm MIUI 12 lerde sıkıntılı olduğunu bilmiyordum. Ama şarj sorununu optimize etmişlerse zaten bildirimler pek sıkıntı olmaz. Çünkü şarjda sürekli akım kesip vermesi batarya için resmen bir cinayetti. Bunu da v12.1.4.0 ile düzeltildiğini duydum.(bu güncelleme dün akşam yayınlanmış) Umarım bildirim sorunu da dediğiniz gibi 12.5 ile çözülür. İyi forumlar dilerim.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Arkadaşlar lütfen destek olalım. Bu güncelleme ile ilgili tüm sıkıntıları bir mailde belirttim. Aşağıdaki bağlantı ile ulaşın ve maili gereken yere gönderin lütfen.

Üst Alt