MIUI 12 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.1.3.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Bir Acayip Adam, Aynı romda olanlar geçiş yapabilirler, farklı romda olanlar geçiş yapabilir mi ?

Mesela EEA veya TR veya RU romunda olanlar bu roma bu yöntemle geçiş yapabilir mi ?

Gayet açık ve net sordum sanırım :D
bende hayır dedim önce globale geçip sonra yükleyebilir dedim açıkça ve bunlar için bootloaderın kapalı olmasına gerek yok :D inşallah anlata bildim
uzun lafın kısa evet geçebilir ancak biraz uğraştırıyor

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bir Acayip Adam, Bahsettiğim romda olanlar BL açmadan nasıl GLOBAL roma nasıl geçebilirler :D

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Bir Acayip Adam, Aynı romda olanlar geçiş yapabilirler, farklı romda olanlar geçiş yapabilir mi ?

Mesela EEA veya TR veya RU romunda olanlar bu roma bu yöntemle geçiş yapabilir mi ?

Gayet açık ve net sordum sanırım :D
örnek vereyim benim telefonum aslında eea roma sahiptir ancak ben şuan global rom da kullanıyorum ve bootladerımada hiç kapatmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Acayip Adam, Bahsettiğim romda olanlar BL açmadan nasıl GLOBAL roma geçebilirler :D
bu videoda anlattım zamanında bu şekilde geçtim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mi Note 10 Lite
Global Kararlı Rom
V12.1.3.0.RFNMIXM
[ Android 11 ]

images-5.jpg

Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

OTA İndirme Bağlantısı
- Recovery rom İndirme bağlantısını kullanarak,Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi yapabilirsiniz.

Recovery İndirme Bağlantısı

Fastboot İndirme Bağlantısı

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
elini sağlık

eellcciinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elchin
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
eellcciinn, Donanımsal olsa herkes de sorun olur ;)

Linkte yer alan uygulamayı kullanabilirsiniz...

Zaten sorun 80% note 10 lite kullananlarda var. Buda donanimsal sorun demektir. Bence. Ben eu romuda kurdum eea romda kurdum fark ayni oldu sensor calismadi.

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Bir Acayip Adam, Bahsettiğim romda olanlar BL açmadan nasıl GLOBAL roma nasıl geçebilirler :D
öncelikle bilmediğiniz nokta şu bootlader kilidini açmadan bazı romlar arasında geçiş yapabilrsiniz

Zaten sorun 80% note 10 lite kullananlarda var. Buda donanimsal sorun demektir. Bence. Ben eu romuda kurdum eea romda kurdum fark ayni oldu sensor calismadi.
sensör sorunu donanımsal yazılımsal değil

eellcciinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elchin
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Arkadaslar 12.1.3 indirip kurdum. Malesef yakinlik sonsoru yinede ayni durumuda. Zaten virseyde beklemiyordum. Cunki 9aydir her gelen guncellemede insallah bu defa duzleir diye bekledim. Artik tamamen sensorun bozuk oldugu kesinlesdi. Cihazi saticam. İphoneye gecicem. Hep iphone kullandim ilk xiaomi telefonum idi. Beni cok yordu uzdu(((. Neyse bir sirket telefonu test etmeden satisa cikariyorsa daha ne diye bilirimki. Allah belalarin versin. İyi forumlar.

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Pil konusunda önceki sürüme göre nasıl hocam gelişme veya gerileme var mı? Bir de bildirimler konusunda sıkıntı yaşadınız mı?
Hocam pil konusunda onceki surumle hemen hemen ayni. Calistigim icin cok takip edemedim verileri. O yuzden istatistik olarak gecmis surumle kiyaslayamayacagim. Ama pil performansi bi onceki surumde de guzeldi bu surumde de hemen hemen ayni diyebilirim.

Dostum burdaki dosyayı indirip,telefonun kendi güncelleştirmesi üzerinden dosyayı gosteripmi yükledin?twrp felan yapmadın yani dimi?
Twrp ile degil hocam, recovery dosyasini indirdim telefonun kendi guncelleyicisi uzerinden kurulumu gerceklestirdim.

İyi gunler 9aydir yakinlik sensoru duzlemedi. Bu guncellemede ne durumda?? Azda olsa sensor sorunu duzeldimi?? Fark varmi?? En buyuk yakinlik sensorunu test edin lutfen. Yazin.
Valla hocam bende bir sorun yok simdilik. 2 gundur kullaniyorum. Belki 1 ya da 2 kere sapitmistir. Onun disinda baya guzel caliaiyor.

ilica1407

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
8
Arkadaslar 12.1.3 indirip kurdum. Malesef yakinlik sonsoru yinede ayni durumuda. Zaten virseyde beklemiyordum. Cunki 9aydir her gelen guncellemede insallah bu defa duzleir diye bekledim. Artik tamamen sensorun bozuk oldugu kesinlesdi. Cihazi saticam. İphoneye gecicem. Hep iphone kullandim ilk xiaomi telefonum idi. Beni cok yordu uzdu(((. Neyse bir sirket telefonu test etmeden satisa cikariyorsa daha ne diye bilirimki. Allah belalarin versin. İyi forumlar.
Ustam cihazı abuk subuk tutmadığın sürece sensör sorun cikartmiyor. Cihazı dik ve kulagina dayali şekilde tutunca sensör gayet de olması gerektiği gibi calisiyor.

Üst Alt