- Adım
- Özay
- Cihazım
- note 10 lite
- Konular
- 0
Hocam, kurulum öncesi mi yoksa sonrası mı hard reset yapmak gerekir?
Hocam, kurulum öncesi mi yoksa sonrası mı hard reset yapmak gerekir?
Hocam geri çekildiği resmi olarak açıklandı mı, yoksa duyuntu mu?
Hocam bence güncellemeye kadar % 95 den sonra şarjda takma. %97 olduktan sonra telefonun ekranını şarj esnasında açıp biraz şarj göstergesini izler iseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Telefon 10 saniyede 30 defa tak çıkar yapıyor. Tıpkı note 9 pro da olduğu gibi. Forum da bir çok arkadaş note 9 pro da güncellemeden sonra aynı sorunlardan yakınmış. Lipo bundan etkilenmez ama döngüsü çok fazla. Bataryayı strese sokmaya gerek yok kanımca. Mecburen optimize edilmiş güncellemeyi bekleyeceğiz. Kızdığım konu, yayınlıyorsun saatler içinde geri çekiyorsun. Sonra itelediğin kullanıcılardan geri dönüş bekliyorsun. Başka bir amacı yok.. Doğru düzgün yap güncellemeni yayınla. Markalarla yarışa girmene gerek yok.. Güncellemeyi önce vermiş olup, sıkıntı olarak geri döneceğine diğer markalardan geç ver ama sorunsuz ver. Bu defa xiaomi kızdırdı beni. Böyle hata mı olur arkadaş.Guncellemeden sonra benzer sorunları ben de yaşıyorum telefonu sıfırlamış olmama rağmen batarya %100 olmuyor 98 de kalıyor ve yavaş doluyor bildirim sorunu da mevcut.
Dediğiniz olayı bende düşünüyorum. Yüklediğim sürümde bildirimler sıkıntılı. Birkaç hafta sonra en güncel paketi indirip ota üzerinden birkez daha güncelleme yapacağım. Stabil sürümün yayınlanmasını umuyorum. Sizde deneyebilirsiniz
TeşekkürlerGeri çekildi hocam. Aynı güncelleme arkadaşıma saatler sonra gelmedi. Ayrıca arkadaşlardan birisi %98 de kaldığını söylemiş. Aynen durum bende de öyle. Ayrıca %98 olunca telefon kendini sürekli tak çıkar yapıyor şarjdan tamami ile yazılımsal. Şu xiaomi iyi hoşta güncelleme konusunda vasatın da vasatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bence güncellemeye kadar % 95 den sonra şarjda takma. %97 olduktan sonra telefonun ekranını şarj esnasında açıp biraz şarj göstergesini izler iseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Telefon 10 saniyede 30 defa tak çıkar yapıyor. Tıpkı note 9 pro da olduğu gibi. Forum da bir çok arkadaş note 9 pro da güncellemeden sonra aynı sorunlardan yakınmış. Lipo bundan etkilenmez ama döngüsü çok fazla. Bataryayı strese sokmaya gerek yok kanımca. Mecburen optimize edilmiş güncellemeyi bekleyeceğiz. Kızdığım konu, yayınlıyorsun saatler içinde geri çekiyorsun. Sonra itelediğin kullanıcılardan geri dönüş bekliyorsun. Başka bir amacı yok.. Doğru düzgün yap güncellemeni yayınla. Markalarla yarışa girmene gerek yok.. Güncellemeyi önce vermiş olup, sıkıntı olarak geri döneceğine diğer markalardan geç ver ama sorunsuz ver. Bu defa xiaomi kızdırdı beni. Böyle hata mı olur arkadaş.
Ben ilk olarak forumdaki recovery bağlantısından indirip güncelledim. Sıkıntı olunca en güncel paketi indirmeyi denedim birkaç gün inmedi. Daha sonra indirdim ki muhtemelen o ara bana normal ota yoluyla güncelleme geldi ama sorunum çözülmedi. Şuan baktım dediğiniz gibi inmiyor geri çekilmiş. Umarım tekrar yayınlanınca hatalardan bir nebze olsun arınmış olur. Genel anlamda çok memnun kaldım pil performansı, sensör ve parmak izi stabilitesi çok güzel oldu ama bu kez bildirimler sıkıntı olduOnu ben çoktan denedim hocam. Şu an sürüm kaldırıldığı için en son güncellemeyi indir hata veriyor. Şöyle ki,
Ben ilk olarak forumdaki recovery bağlantısından indirip güncelledim. Sıkıntı olunca en güncel paketi indirmeyi denedim birkaç gün inmedi. Daha sonra indirdim ki muhtemelen o ara bana normal ota yoluyla güncelleme geldi ama sorunum çözülmedi. Şuan baktım dediğiniz gibi inmiyor geri çekilmiş. Umarım tekrar yayınlanınca hatalardan bir nebze olsun arınmış olur. Genel anlamda çok memnun kaldım pil performansı, sensör ve parmak izi stabilitesi çok güzel oldu ama bu kez bildirimler sıkıntı oldu