Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Bize akıl hocası olsun sevgili Hüseyin.. Demek ki neymiş,
Bir daha hemen güncelleme yapmayacakmışız :) umarım..

Bu arada benim şimdiye kadar kullandığım en stabil ve güzel sürüm, gerek şarj gerek stabilizasyon olarak miui 12.03 dü. Onu da hemen geri çektiler. Onu eminim bir çok kişi kullanmaya bile fırsat bulamamıştır..

Bu güncelleme gerçekten çok sorunlu. Özellikle batarya 98 e geldiği zaman akım verip akım kesmesi ve bunu seri yapması bence riskli bir durum.. Acilen çözüm bulmamız gerek. Miui de sürüm de düşürmüyoruz değil mi twrp yüklemeden.. Şu an büyük sıkıntı bu durum benim için. 12.01 in üstü bildiğim kadarı ile beta bile olsa miui sürümü yok sanırım. Dolayısı ile kaldık böyle üstad.
Aynen öyle üstat :) o sürümü ben yükledim çokta iyi değildi dediğim gibi umarım bunun stabil versiyonu yayınlanır.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Aynen öyle üstat :) o sürümü ben yükledim çokta iyi değildi dediğim gibi umarım bunun stabil versiyonu yayınlanır.
Arkadaşım bir kontrol edeyim dedim. Güncelleme yayınlanmış ben yumuldum güncellemeye sende bir bak. Belki şarj ve bildirim konusu düzeltilmiştir.

İndiriyorum ben.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-27-12-37-14-100_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-01-27-12-37-14-100_com.android.updater.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 12

ylmz.anil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anık
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
Merhabalar, telefonu yeni aldım miui 11.0. 6 sürümüyle geldi henüz güncellemedim. Sorunum şu ekran süresine bakmak istediğim zaman hesaplamaya %80'den başlıyor. O %20lik kullanımını hiç hesaplamıyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa güncelleme ile mi çözüldü?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Merhabalar, telefonu yeni aldım miui 11.0. 6 sürümüyle geldi henüz güncellemedim. Sorunum şu ekran süresine bakmak istediğim zaman hesaplamaya %80'den başlıyor. O %20lik kullanımını hiç hesaplamıyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa güncelleme ile mi çözüldü?
güvenlik uygulamasının güncellemelerini kaldırın sorununuz çözülür ama miui 12'ye geçerseniz güvenlik otomatik güncelleneceğinden hep hatalı ölçen sürüm gelir,bu sürümün doğru ölçeni yok,daha doğrusu hata yok.xiaomi'nin yeni güvenlik uygulaması artık bu şekilde ilginç ve anlaşılmaz bir ekran süresi hesaplıyor.

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Arkadaşım bir kontrol edeyim dedim. Güncelleme yayınlanmış ben yumuldum güncellemeye sende bir bak. Belki şarj ve bildirim konusu düzeltilmiştir.

İndiriyorum ben.
Bende şimdi gördüm indirip bakayım

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11

İndiriyorum ben.
Hocam gözlemlediniz mi? Bir an önce paylaşırsanız çok iyi olur. Şu an baktım, bana da yine gelmiş. Sizin gözleminize göre indireceğim. Teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Faruk 04, Herhangi bir düzeltme olmaz,aynı güncelleme tekrar geldi,herhangi bir değişiklik yok yani...

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Hocam gözlemlediniz mi? Bir an önce paylaşırsanız çok iyi olur. Şu an baktım, bana da yine gelmiş. Sizin gözleminize göre indireceğim. Teşekkürler
Kesinlikle indirme aynı güncelleme ve sorunlu bataryayı haşat ediyor.

fkmlykia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
1
Bu sabah 12.1.1 sürümü gelmiş. Onla telefonu güncelledim. Fakat bu güncelleme de sıkıntı var galiba. Bir kaç sorun farkettim. İlk olarak ekran parlaklığı yüksek olması gereken ortamlarda bile kendi kendine düşüyor yüksek olması gerekirken. Kısaca saçmalıyor. Buna ek olarak ana sayfada ekranlar arası sağa sola geçiş yaparken kasma yapmaya başladı. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Kasa kasa geçiyor sağa sola. Yeni güncelleme de düzelir mi ne yapmamız lazım ?

Üst Alt