Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
EEA global 12.1.1 android 11 sürümünü kullanıyorum. Batarya olarak android 10 ile aynı değerleri aldım aşağı yukarı. Bu EEA romda pek sıkıntı yok diyebilirim. Temiz kurulum ile kurdum fakat başta biraz kasmalar oldu. 1-2 gün içinde onlar da geçti diyebilirim. Onun dışında bildirim sorunu bu sürümde de var. Bazen android bazen MIUI şeklinde geliyor bildirimler. Whatsapptan gelen bildirimlerde profil fotoğrafları birbirine karışıyor vs bildirimler biraz sıkıntılı yani. Onun dışında tekrar pile gelecek olursam temiz kurulumdan sonra ilk şarj çok kötü gitti ama sonra düzeltti kendini yine kasma sorunlarında olduğu gibi. Aşağıya ekran süresini bırakıyorum. Android 11 miui 12 denemek isteyen varsa eğer bu EEA 12.1.1 sürümünü denemesini önerebilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-28-09-30-35-923_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-28-09-30-35-923_com.miui.securitycenter.jpg
    663,7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
EEA global 12.1.1 android 11 sürümünü kullanıyorum. Batarya olarak android 10 ile aynı değerleri aldım aşağı yukarı. Bu EEA romda pek sıkıntı yok diyebilirim. Temiz kurulum ile kurdum fakat başta biraz kasmalar oldu. 1-2 gün içinde onlar da geçti diyebilirim. Onun dışında bildirim sorunu bu sürümde de var. Bazen android bazen MIUI şeklinde geliyor bildirimler. Whatsapptan gelen bildirimlerde profil fotoğrafları birbirine karışıyor vs bildirimler biraz sıkıntılı yani. Onun dışında tekrar pile gelecek olursam temiz kurulumdan sonra ilk şarj çok kötü gitti ama sonra düzeltti kendini yine kasma sorunlarında olduğu gibi. Aşağıya ekran süresini bırakıyorum. Android 11 miui 12 denemek isteyen varsa eğer bu EEA 12.1.1 sürümünü denemesini önerebilirim
İşin ilginci bende de bildirimler ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel bildirimler.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Troublesome, ilginç hocam bende ya resimler yuvarlak olurdu bazen kare oluyor. Yanıtla kısmı sola falan kayıyor bazen. Bir sıkıntı var belli ki :(

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, ilginç hocam bende ya resimler yuvarlak olurdu bazen kare oluyor. Yanıtla kısmı sola falan kayıyor bazen. Bir sıkıntı var belli ki :(
Evet hocam. Bir çok kişi sizin gibi muzdarip. İşin tuhaf yanı bildirim ile tek bir şikayetim yok hatta memnunum. Bende de şarj olma süresi ve 98 de kalma akım kesme verme olayı var. Sahiden sormayı unuttum. Sizin şarj olma sitenizde uzama varmı yada olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Benim telefon hala daha geç doluyor güncellemeden sonra. Özellikle 90 dan sonra 45 dakika şarjda duruyor..

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Evet hocam. Bir çok kişi sizin gibi muzdarip. İşin tuhaf yanı bildirim ile tek bir şikayetim yok hatta memnunum. Bende de şarj olma süresi ve 98 de kalma akım kesme verme olayı var. Sahiden sormayı unuttum. Sizin şarj olma sitenizde uzama varmı yada olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Benim telefon hala daha geç doluyor güncellemeden sonra. Özellikle 90 dan sonra 45 dakika şarjda duruyor..
Abi bu ne berbat bir durumdur ya. Bu adamlar bunun takibini yapmıyorlar mı. Binlerce telefon sırf şarj yazılımı yüzünden bayağı zarar görüyor. Bunun için resmi bir açıklama da yapılmadı sanırım. Acaba diğer model telefonlara da buna benzer bir sıkıntı oldu mu?

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Abi bu ne berbat bir durumdur ya. Bu adamlar bunun takibini yapmıyorlar mı. Binlerce telefon sırf şarj yazılımı yüzünden bayağı zarar görüyor. Bunun için resmi bir açıklama da yapılmadı sanırım. Acaba diğer model telefonlara da buna benzer bir sıkıntı oldu mu?
Note 9 pro da oldu hocam ve poco serilerinde oldu diye biliyorum. En yakın yaşayan note 9 pro. Ama böyle giderse note 10 serisi de etkilenecek. Şarj ve bildirim sorunları bir bir çıkmaya başlıyor kullanıcılardan. İmkanım olsa 12.03 e geçerdim. Youtube da 19 saat video izlemiştim batarya performansı harikaydı.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Note 9 pro da oldu hocam ve poco serilerinde oldu diye biliyorum. En yakın yaşayan note 9 pro. Ama böyle giderse note 10 serisi de etkilenecek. Şarj ve bildirim sorunları bir bir çıkmaya başlıyor kullanıcılardan. İmkanım olsa 12.03 e geçerdim. Youtube da 19 saat video izlemiştim batarya performansı harikaydı.
Maşallah, 19 saat süper bir performans. Benim ortalama performansta (Bluetooth kulaklık, wifi dahil) 11-12 saat gidiyor. (%100 den %15 e)
Allah razı olsun, sizlerin sayesinde indirmedim güncellemeyi. İnşallah sesimizi duyup düzeltene kadar kafam rahat en azından.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Troublesome, hocam kusura bakmayın şimdi gördüm. Benim kullandığım romda bir sıkıntı yok şarj açısından. 100'e kadar çıkıyor takılmadan. 90 üstü klasik olarak biraz yavaş şarj olur ama sizin dediğiniz gibi süreler değil o da. Eea romda şarj olma açısından bir sıkıntı yok yani

ozayg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özay
Cihazım
note 10 lite
Konular
0
Telefonda kurulu olan programları yedeklemek için bir program var mı? Hard reset sonrası tekrar yuklememek için.

Üst Alt