Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Birde hellas ile deneyim rom yüklemeden sadece root atmak istiyorum
Hocam daha önceden rom yüklediğinizde format data yapmadiginiz için dosyalar korumalı olmuş. Telefonda ekran kilidi varsa onu kaldırıp deneyebilirsiniz ama bu format datayı yapmadan düzelmeyecek gibi görünüyor .

DebBoyz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Önceki sayfalarda bazı kullanıcıların bahsettiği gibi bende de güncelleme sonrası yüzde 90dan sonra aynı şarj problemi var. Genpa'yı aradım destek almak için telefonu istediler servis için. Sizce vermeli miyim yoksa yeni güncellemeyi mi beklemeliyim?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Önceki sayfalarda bazı kullanıcıların bahsettiği gibi bende de güncelleme sonrası yüzde 90dan sonra aynı şarj problemi var. Genpa'yı aradım destek almak için telefonu istediler servis için. Sizce vermeli miyim yoksa yeni güncellemeyi mi beklemeliyim?
Telefonu gönderip yazık etmeyin, yeni güncellemeyi bekleyin derim. Gönderirseniz yazılım atıp size geri verecekler, aynı yazılımı atıp şarj problemini görürlerse en fazla bataryayı değiştirirler boşuna cihaz açılmış olur

DebBoyz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Telefonu gönderip yazık etmeyin, yeni güncellemeyi bekleyin derim. Gönderirseniz yazılım atıp size geri verecekler, aynı yazılımı atıp şarj problemini görürlerse en fazla bataryayı değiştirirler boşuna cihaz açılmış olur
Doğru söylüyorsunuz. Peki bir açıklama var mı acaba yeni güncelleme ile ilgili?

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Doğru söylüyorsunuz. Peki bir açıklama var mı acaba yeni güncelleme ile ilgili?
Maalesef, herhangi bir haber yada güncelleme ile ilgili sıkıntı yaşayan cihazlar için yapılan bir açıklama yok xiaomi tarafında.

Xiaomi mi 11 ve miui 12.5'e odaklanmış firma bariz belli. Muhtemelen miui 12.5 e bayağı güveniyorlar. Yoksa şimdiye kadar ek bir güncelleme muhtemelen sunarlardı diye düşünüyorum. Akıllarınca gönderdikleri miui 12.5 sürümü bize bu günleri unutturacak. Ama ben bu sıkıntıları asla unutmayacağım. Yeni bir cihaz alacağım zaman muhakkak bu sıkıntıları göz önünde bulunduracağım. Herşey kaliteli ekran, premium kasa f/p tarafında iyi ürünler sunmak değil. Cihazın kalitesi ve kendisi kadar görünen o ki, yazılımda gayet ki bir cihaz ediyor. Bu arada, miui 12.5 bizim cihazlara resmi olarak 2021 in ikinci çeyrek sonlarına doğru gelecekmiş. Temmuz ağustos ayına tekamül ediyor. Elimizi kolumuzu bağladılar. Sürüm düşürme yoluna gideceğiz sanırım. Bir daha garantili xiaomi almam global al kafan rahat olsun..

Oda alırsam..

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Maalesef, herhangi bir haber yada güncelleme ile ilgili sıkıntı yaşayan cihazlar için yapılan bir açıklama yok xiaomi tarafında.

Xiaomi mi 11 ve miui 12.5'e odaklanmış firma bariz belli. Muhtemelen miui 12.5 e bayağı güveniyorlar. Yoksa şimdiye kadar ek bir güncelleme muhtemelen sunarlardı diye düşünüyorum. Akıllarınca gönderdikleri miui 12.5 sürümü bize bu günleri unutturacak. Ama ben bu sıkıntıları asla unutmayacağım. Yeni bir cihaz alacağım zaman muhakkak bu sıkıntıları göz önünde bulunduracağım. Herşey kaliteli ekran, premium kasa f/p tarafında iyi ürünler sunmak değil. Cihazın kalitesi ve kendisi kadar görünen o ki, yazılımda gayet ki bir cihaz ediyor. Bu arada, miui 12.5 bizim cihazlara resmi olarak 2021 in ikinci çeyrek sonlarına doğru gelecekmiş. Temmuz ağustos ayına tekamül ediyor. Elimizi kolumuzu bağladılar. Sürüm düşürme yoluna gideceğiz sanırım. Bir daha garantili xiaomi almam global al kafan rahat olsun..

Oda alırsam..
Türkiye'de Xiaomi maalesef garantili alınmaz. Verilen fazla paraya yazık çünkü servise yolunuz düşse faturayı size kesiyorlar. Kendi uygulamalarında reklam şu bu sıkıntısı var, en iyisi garantisiz alıp rootlu kullanmak. Anca o şekilde fiyat performans cihazı oluyor.

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Arkadaşlar şu Google home cihazı eklenmiyor bunu nasıl yapabilirim akılli ampul görmüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-10-02-33-09-069_com.google.android.apps.chromecast.app.jpg
    Screenshot_2021-02-10-02-33-09-069_com.google.android.apps.chromecast.app.jpg
    257,2 KB · Görüntüleme: 9

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Bu şekilde cihazı görüyor diyer türlü olmuyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Yardım edecek varmı arkadaşlar

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Yardım edecek varmı arkadaşlar
Sunlari yaptiniz mi hocam:

Google Asistan cihazınızı prize takın. Mobil cihazınızı Google Asistan cihazınız için kullanacağınız kablosuz ağa bağlayın. Google Home uygulamasının ve Google uygulamasının son sürümünü yükleyin: Google Home uygulama sayfasına gidin, ardından Yükle veya Güncelle'ye (hangi seçenek görünürse) dokunun.

Üst Alt