Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

tafita1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfun
Cihazım
mi6
Konular
0
şarj 98de kaldı diye telefon mu satılır ya ruh hastalığı :D

fkmlykia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
1
Arkadaşlar çektiğim fotolar anında galerime düşmüyor. Wpden gelen fotolar olsun instada çekip kaydettiğim olsun galerime düşmüyor. Çok sonradan düşüyor. Çözümü ne bilen var mı ? Son güncelleme ile iyice sapıttı telefon

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaşlar çektiğim fotolar anında galerime düşmüyor. Wpden gelen fotolar olsun instada çekip kaydettiğim olsun galerime düşmüyor. Çok sonradan düşüyor. Çözümü ne bilen var mı ? Son güncelleme ile iyice sapıttı telefon
Valla arkadaşım bu güncellemenin bozmadığı birşey kalmamış. Bende de bildirimler sapıtmaya başladı iyi derken. Ekran yanıp sönüyor ruh hastası gibi. Bakıyorum gelen giden yok. Allah 12.1.1 güncellemesinin şerrinden korusun. İyiki telefon açılıyor yine

Guneylikamil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Arkadaslar öncelikle merhaba;

Dün yeni bir telefon alarak mi note 10 lite ailesine katıldım.

Telefon yurt dışı imei kaydı düşünce kaydı yapılacak, şuan normal sekilde kullanıyorum.

Cihaz hiç bir sekilde 12 Güncellemesi almıyor, forumda birkaç mesaj okudum ve anladığım kadarı ile cihazımdaki sürüm güncellene almıyormuş.

Kullanmış olduğum cihazdaki sürüm bilgilerini paylasıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yine okuduğum kadarı ile, cihaza bilgisayar üzerinden yazılım atarak güncelleme sansım olduğunu anladım. Mi kilidini kaldırmak istediğimde karsıma cıkan ekranda bu sekilde;

Translate uygulamasının cevirdiği kadarıyla sanırım haftaya cumartesi denediğimde cihaz kilidi acılacak, ve birde mi hesabına giriş yapmayın tekrqrdan gibisinden birşey yazıyor tam anlanadın.

Cihaz hakkında dediğim gibi bilgim yok, ancak güncel kalmasını istiyorum. Neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında yardımlarıhızı bekliyorum.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Arkadaslar öncelikle merhaba;

Dün yeni bir telefon alarak mi note 10 lite ailesine katıldım.

Telefon yurt dışı imei kaydı düşünce kaydı yapılacak, şuan normal sekilde kullanıyorum.

Cihaz hiç bir sekilde 12 Güncellemesi almıyor, forumda birkaç mesaj okudum ve anladığım kadarı ile cihazımdaki sürüm güncellene almıyormuş.

Kullanmış olduğum cihazdaki sürüm bilgilerini paylasıyorum.

Yine okuduğum kadarı ile, cihaza bilgisayar üzerinden yazılım atarak güncelleme sansım olduğunu anladım. Mi kilidini kaldırmak istediğimde karsıma cıkan ekranda bu sekilde;

Translate uygulamasının cevirdiği kadarıyla sanırım haftaya cumartesi denediğimde cihaz kilidi acılacak, ve birde mi hesabına giriş yapmayın tekrqrdan gibisinden birşey yazıyor tam anlanadın.

Cihaz hakkında dediğim gibi bilgim yok, ancak güncel kalmasını istiyorum. Neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında yardımlarıhızı bekliyorum.
Merhaba,1 hafta(168 saat)beklemeniz söylenmiş,bu her cihazın kilidini açarken olan birşey.Telefonu sıfırlamayin,mi hesabınızdan çıkmayın, güvenlik uygulamasından optimize işlemi yapmayın,bir hafta sonra tekrar kilit açma başvurusu yaptığınızda kilit açılacaktır.Kilit açılınca güncelleme için fastboot üzerinden manuel olarak mi flash ile güncelleme alan bir roma geçmeniz gerekecek.Daha sonra geçtiğiniz rom ota üzerinden sorunsuz güncelleme alacaktır.

Guneylikamil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Merhaba,1 hafta(168 saat)beklemeniz söylenmiş,bu her cihazın kilidini açarken olan birşey.Telefonu sıfırlamayin,mi hesabınızdan çıkmayın, güvenlik uygulamasından optimize işlemi yapmayın,bir hafta sonra tekrar kilit açma başvurusu yaptığınızda kilit açılacaktır.Kilit açılınca güncelleme için fastboot üzerinden manuel olarak mi flash ile güncelleme alan bir roma geçmeniz gerekecek.Daha sonra geçtiğiniz rom ota üzerinden sorunsuz güncelleme alacaktır.
Hangi rom u yüklemem gerekli,hangisinde sorun yaşamam güncellemeleri otomatik alırım, dediğim gibi pek bi bilgim yok kusura bakmayın. İphone rezilliğinden kurtulmak için bu markaya geçtim.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hangi rom u yüklemem gerekli,hangisinde sorun yaşamam güncellemeleri otomatik alırım, dediğim gibi pek bi bilgim yok kusura bakmayın. İphone rezilliğinden kurtulmak için bu markaya geçtim.

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
bence sakın 12.1.1 sürümüne geçme. 12.0.3 yükle ve gelen 12.1.1 güncellemesini yapma. sakın yapma. telefonum garantiliydi sırf bu 12.1.1 güncellemesinden dolayı bl kaldırdım ve garanti dışı bıraktım cihazı 12.0.3 yükledim. sakın 12.1.1 yükleme.

quenasdabest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
5
Whatsapp'ın ayarlar kısmından medyaları galeride görüntüle seçeneğini kapat aç yaparsan kendine geliyor. İyi forumlar.

Guneylikamil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Arkadaslar şirket görüsmeleri şirket uygulamaları için 2. alanı kullanmak istiyorum.

Mi kilidini kaldırmak için gecen cumartesi basvurdum bu hafta cumartesi kalkacak tekrar deneyeceğim rom yüklemek için.

şimdi aklıma birkaç şey soktu android kullanıcıları.

yok mi klidi basvurusu yaptıysan ikinci alan acıldıysa o kilit süresi otomatik uzar.
yok telefonu kapatıp acma
yok işte mi hesabından giriş cıkıs yapma.

beni bi aydınlatırmısınız.

2. alana girdim diye mi hesap kilidi kaldırma yani bootloader muhabbeti uzamısmıdır?

Üst Alt