- Adım
- tayfun
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 0
şarj 98de kaldı diye telefon mu satılır ya ruh hastalığı
Valla arkadaşım bu güncellemenin bozmadığı birşey kalmamış. Bende de bildirimler sapıtmaya başladı iyi derken. Ekran yanıp sönüyor ruh hastası gibi. Bakıyorum gelen giden yok. Allah 12.1.1 güncellemesinin şerrinden korusun. İyiki telefon açılıyor yineArkadaşlar çektiğim fotolar anında galerime düşmüyor. Wpden gelen fotolar olsun instada çekip kaydettiğim olsun galerime düşmüyor. Çok sonradan düşüyor. Çözümü ne bilen var mı ? Son güncelleme ile iyice sapıttı telefon
Merhaba,1 hafta(168 saat)beklemeniz söylenmiş,bu her cihazın kilidini açarken olan birşey.Telefonu sıfırlamayin,mi hesabınızdan çıkmayın, güvenlik uygulamasından optimize işlemi yapmayın,bir hafta sonra tekrar kilit açma başvurusu yaptığınızda kilit açılacaktır.Kilit açılınca güncelleme için fastboot üzerinden manuel olarak mi flash ile güncelleme alan bir roma geçmeniz gerekecek.Daha sonra geçtiğiniz rom ota üzerinden sorunsuz güncelleme alacaktır.Arkadaslar öncelikle merhaba;
Dün yeni bir telefon alarak mi note 10 lite ailesine katıldım.
Telefon yurt dışı imei kaydı düşünce kaydı yapılacak, şuan normal sekilde kullanıyorum.
Cihaz hiç bir sekilde 12 Güncellemesi almıyor, forumda birkaç mesaj okudum ve anladığım kadarı ile cihazımdaki sürüm güncellene almıyormuş.
Kullanmış olduğum cihazdaki sürüm bilgilerini paylasıyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yine okuduğum kadarı ile, cihaza bilgisayar üzerinden yazılım atarak güncelleme sansım olduğunu anladım. Mi kilidini kaldırmak istediğimde karsıma cıkan ekranda bu sekilde;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Translate uygulamasının cevirdiği kadarıyla sanırım haftaya cumartesi denediğimde cihaz kilidi acılacak, ve birde mi hesabına giriş yapmayın tekrqrdan gibisinden birşey yazıyor tam anlanadın.
Cihaz hakkında dediğim gibi bilgim yok, ancak güncel kalmasını istiyorum. Neyi nasıl yapmam gerektiği hakkında yardımlarıhızı bekliyorum.
Hangi rom u yüklemem gerekli,hangisinde sorun yaşamam güncellemeleri otomatik alırım, dediğim gibi pek bi bilgim yok kusura bakmayın. İphone rezilliğinden kurtulmak için bu markaya geçtim.Merhaba,1 hafta(168 saat)beklemeniz söylenmiş,bu her cihazın kilidini açarken olan birşey.Telefonu sıfırlamayin,mi hesabınızdan çıkmayın, güvenlik uygulamasından optimize işlemi yapmayın,bir hafta sonra tekrar kilit açma başvurusu yaptığınızda kilit açılacaktır.Kilit açılınca güncelleme için fastboot üzerinden manuel olarak mi flash ile güncelleme alan bir roma geçmeniz gerekecek.Daha sonra geçtiğiniz rom ota üzerinden sorunsuz güncelleme alacaktır.
Hangi rom u yüklemem gerekli,hangisinde sorun yaşamam güncellemeleri otomatik alırım, dediğim gibi pek bi bilgim yok kusura bakmayın. İphone rezilliğinden kurtulmak için bu markaya geçtim.
Whatsapp'ın ayarlar kısmından medyaları galeride görüntüle seçeneğini kapat aç yaparsan kendine geliyor. İyi forumlar.Arkadaşlar çektiğim fotolar anında galerime düşmüyor. Wpden gelen fotolar olsun instada çekip kaydettiğim olsun galerime düşmüyor. Çok sonradan düşüyor. Çözümü ne bilen var mı ? Son güncelleme ile iyice sapıttı telefon