Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Arada 1000 tlden fazla fiyat farkı var, Xiaomi Türkiye maalesef düzgün garanti hizmeti vermiyor. Çoğu sorunun arkasında durmuyor ve ücret istiyor. Bundan dolayı garantisiz diyoruz, yarın öbür gün ekranı kırsanız degistirseniz anca garantili fiyatına gelir.

onur17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
mi5 prime
Konular
3
Merhaba arkadaşlar,

bir sorum var;
cihaz bl açık imei tamirli,
root etmek için twrp yüklediğimde telefonu resetlemek (formatlamak) şart mı?

Dün update yükleyeme kalktığım için cihaz fastboot ta kaldı, miui flashladım bu sefer twrp gitti,
twrp ((digitech)twrp) kurdum bu sefer room gitti, sadece twrp açıldı, tekrar miui flashladım ve başa döndüm.
şuan twrp ve rootum yok.

Bi yol gösterebilecek arkadaş var mı?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Merhaba arkadaşlar,

bir sorum var;
cihaz bl açık imei tamirli,
root etmek için twrp yüklediğimde telefonu resetlemek (formatlamak) şart mı?

Dün update yükleyeme kalktığım için cihaz fastboot ta kaldı, miui flashladım bu sefer twrp gitti,
twrp ((digitech)twrp) kurdum bu sefer room gitti, sadece twrp açıldı, tekrar miui flashladım ve başa döndüm.
şuan twrp ve rootum yok.

Bi yol gösterebilecek arkadaş var mı?
Cihazda TWRP olup global rom kullanmak sıkıntı. Tam dediğiniz şeyler oluyor, bi o gidiyor bi diğeri siliniyor, boşa zaman gidiyor sinir stres sahibi oluyorsunuz. TWRP varsa custom rom yüklemeniz lazım (hellas gibi, greeshan.ru gibi) sonuçta yine MIUI hem sorunsuz hem stabil. Ne IMEI gider, ne twrp gider, arada değişiklik yaoacaksanız daha yeni çıkmış custom rom yüklersiniz. Onu yapmadan da full backup alırsınız, bir şey olursa eksiksiz eski haline dönersiniz.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Android 11'de kızılötesi ile televizyon kontrol etmede vs sorun yaşıyor musunuz ? Normalde kullanıyordum fakat güncellemeden beri tepkisiz kalıyor

fkmlykia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
1
Whatsapp'ın ayarlar kısmından medyaları galeride görüntüle seçeneğini kapat aç yaparsan kendine geliyor. İyi forumlar.
Sorunum hala devam ediyor. Wp den gelen fotolar galeriye düşmüyor. Ya da instadan çekip kaydettiğim fotolar.

asdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Arada 1000 tlden fazla fiyat farkı var, Xiaomi Türkiye maalesef düzgün garanti hizmeti vermiyor. Çoğu sorunun arkasında durmuyor ve ücret istiyor. Bundan dolayı garantisiz diyoruz, yarın öbür gün ekranı kırsanız degistirseniz anca garantili fiyatına gelir.
Ekran bozuldu diyelim ne kadara değiştireceksiniz? Belki başka bir yerini de etkiledi başka arıza da verdi o zaman ne olacak? Garantide onu sayıyorum bunu saymıyorum deme lüksü yok kanun var kural var. En fazla THH ye verirsiniz paranızı alırsınız. Ekran bozuldu diyelim sen 1000tl vereceksin yine aynı fiyata gelecek, sonra başka yeri bozulsa yine para vereceksin. Ben yasal olarak 2 yıl kanunen koruma altındayım.
Unutmayın teknolojik aletlerde ne zaman ne olacak kimse bilemez. Sizin oynadığınız şu devirde pahalı bir kumar.

Guneylikamil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
arkadaslar merhaba bl kilidim kalktı twrp üzerinde rom yüklemek istedim.
cihazım fastboot ekranında kaldı hiç bir sekilde tepki vermiyor. kapatmaya calısıyorum yine aynı ekrana dönüyor. cihazım yurt dışı nasıl kurtarabilirim. biraz acil.

fastboot rom indiriyorum, internette zip i acınca tek dosta olarak uzantısı farklı bir dosta iniyor ben zip i actıgımda 10 15 adet dosya olan bir zip arsivi iniyor. flash üzerindende yapamıyorum. yardım

her işi telefon üzerinden yapıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Guneylikamil, Videoyu izleyerek yükleyin

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Ekran bozuldu diyelim ne kadara değiştireceksiniz? Belki başka bir yerini de etkiledi başka arıza da verdi o zaman ne olacak? Garantide onu sayıyorum bunu saymıyorum deme lüksü yok kanun var kural var. En fazla THH ye verirsiniz paranızı alırsınız. Ekran bozuldu diyelim sen 1000tl vereceksin yine aynı fiyata gelecek, sonra başka yeri bozulsa yine para vereceksin. Ben yasal olarak 2 yıl kanunen koruma altındayım.
Unutmayın teknolojik aletlerde ne zaman ne olacak kimse bilemez. Sizin oynadığınız şu devirde pahalı bir kumar.
Hocam samsung garantisinde, Apple garantisinde dediğinize katılıyorum. Yalnız Xiaomi Türkiye yetkili servisinden haberiniz var mı? Cihazı garantiye gönderiyorsunuz ekranı yan sanayiyle değiştiriyorlar, cihazı açarken çizip bazen oturan dişleri kırıp açıyorlar. Daha 2 gün önce Facebook grubunda arkadaş yazmış, cihazı kameradaki ışık alma yüzünden garantiye gönderiyor, sorun yok diye geri gönderiyorlar. Servisteki çalışan yağlı eliyle kameraya parmak basmış, gönderen kişi artık kamerayı hiç kullanamıyorum diyor. Böyle durumlar varken kusura bakmayın o garanti servisi ekstra parayı hak etmiyor. Çoğu zaman Xiaomi yetkili servisi cihazdaki sorunları garanti kapsamına almıyor, onların 500 lira istediği parçayı dışarda 200'e yaptiriyorsunuz. Amacım muhalefet olmak değil ama maalesef bu durum xiaomide çok kötü.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Son 2 3 gündür WhatsApp bildirimine dokununca WhatsApp pip modunda açılıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Üst Alt