Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

quenasdabest

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
5
Bu telefon için ekran koruyucu önerebilecek var mı ? Koruyucu cam yanlardan kalkıyor maalesef.

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Peki hocam sizce koruyucu camla karşılaştırınca koruma açısından ne dersin ? Konu hakkında bilgin var mı ?
6 aydır kullanıyorum henüz bir sorununu görmedim telefonu düşürdüm fakat hiçbir şey olmadı .. cam daha koruyucu olabilir belki ama zaten o da tam oturmuyor 1 hafta sonra yanlardan atıyor.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Hepinize merhaba. Şu an kullandığım telefon yurtiçi garantili note 9 pro. Yıllardır IPS kullanıyorum artık amoled kullanmak istiyorum sizce note 9 prodan bu telefona geçmek mantıklı mı. Yurtdışı kayıtlı alacağım.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bu cihazın ekranı, malzeme kalitesi oldukça premium. Cihazı beğenirsiniz. Bence ekonomik durumunuzu etkilemezse geçin yoksa Note 9 pro da güncel cihaz, 1 sene daha rahat kullanılır.

Furkan Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Değerli Xiaomi ailesi herkese merhabalar. mı note 10 lite kullanıcılarına bır kac sorum olacak benı aydınlatırsanız sevınırım.
3 yıldır mı note 3 kullanıyorum soft kullanıcıyım telefonu fazla kastırmam cok memnun kaldım 2 3 kararlı guncelleme ındırdım sadece.
Yenı telefon almam gerekıyor radarımda redmı note 9s vardı teknık servıs arkadasa sordum redmı serısıne girme bosver dedi ben de mı note 10 lite a yoneldım. baslıkta son 15 20 sayfayı okudum ve kafamda cıddı soru ısaretlerı olustu. kullanan arkadaslar telefondan memnun mudur acaba net olarak yoksa yazılım sorunları gercekten can sıkacak cıddı sevıyede mı? cunku o kadar para verıpte sorun yasamayı kımse ıstemez cıddı yazılım sorunları var sanırım o yuzden tekrar redmı 9s dusundurtmeye basladı bu durum benı.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Değerli Xiaomi ailesi herkese merhabalar. mı note 10 lite kullanıcılarına bır kac sorum olacak benı aydınlatırsanız sevınırım.
3 yıldır mı note 3 kullanıyorum soft kullanıcıyım telefonu fazla kastırmam cok memnun kaldım 2 3 kararlı guncelleme ındırdım sadece.
Yenı telefon almam gerekıyor radarımda redmı note 9s vardı teknık servıs arkadasa sordum redmı serısıne girme bosver dedi ben de mı note 10 lite a yoneldım. baslıkta son 15 20 sayfayı okudum ve kafamda cıddı soru ısaretlerı olustu. kullanan arkadaslar telefondan memnun mudur acaba net olarak yoksa yazılım sorunları gercekten can sıkacak cıddı sevıyede mı? cunku o kadar para verıpte sorun yasamayı kımse ıstemez cıddı yazılım sorunları var sanırım o yuzden tekrar redmı 9s dusundurtmeye basladı bu durum benı.
Android 10'da 12.0.3 sürümünde cihaz sorunsuz. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor, düzgün çalışan gcam var. Ama android 11 şu her yönüyle patlak veriyor, düzgün bir rom çıkmadı. Benim için sorun değil çünkü şu an düzgün çalışıyor cihaz. 3-5 aya düzgün çalışan bir yazılım çıkar güncellerim kafasındayım.

Redmi serisi daha ucuz malzemenin kullanıldığı bir seri. Ucuza performanslı cihaz bulursunuz ama ya ekrandan ödün verirsiniz ya metal kasadan.

Furkan Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Android 10'da 12.0.3 sürümünde cihaz sorunsuz. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor, düzgün çalışan gcam var. Ama android 11 şu her yönüyle patlak veriyor, düzgün bir rom çıkmadı. Benim için sorun değil çünkü şu an düzgün çalışıyor cihaz. 3-5 aya düzgün çalışan bir yazılım çıkar güncellerim kafasındayım.

Redmi serisi daha ucuz malzemenin kullanıldığı bir seri. Ucuza performanslı cihaz bulursunuz ama ya ekrandan ödün verirsiniz ya metal kasadan.
Cevap için çok teşekkür ediyorum hocam. O zaman sorunu yaşayanlar 12.1.1 yukleyenler sadece. Ben hiç güncelleme almadan bile kullanırım telefonu aylarca yeter ki canımı sıkacak sorunu olmasın. Peki telefon ilk açıldığında miui 11 yüklü oluyor sanırım 12.0.3 güncellemesini alabiliyor değil mi. Kaldırılmış filan değil ya da daha üstü çıktı da onu göndermiyor.

asdemirtas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Cevap için çok teşekkür ediyorum hocam. O zaman sorunu yaşayanlar 12.1.1 yukleyenler sadece. Ben hiç güncelleme almadan bile kullanırım telefonu aylarca yeter ki canımı sıkacak sorunu olmasın. Peki telefon ilk açıldığında miui 11 yüklü oluyor sanırım 12.0.3 güncellemesini alabiliyor değil mi. Kaldırılmış filan değil ya da daha üstü çıktı da onu göndermiyor.

Ben Kasımda aldığımda miui 11 vardı, geçen hafta babama note 9 pro aldık onda 12.0.2 yüklü olarak geldi. Yeni telefonlar daha güncel sürümle geliyor.

Üst Alt