- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Konular
- 5
Bu telefon için ekran koruyucu önerebilecek var mı ? Koruyucu cam yanlardan kalkıyor maalesef.
Lensun nano koruyucu taktırın özel kesim yapılıyor.Bu telefon için ekran koruyucu önerebilecek var mı ? Koruyucu cam yanlardan kalkıyor maalesef.
Peki hocam sizce koruyucu camla karşılaştırınca koruma açısından ne dersin ? Konu hakkında bilgin var mı ?Lensun nano koruyucu taktırın özel kesim yapılıyor.
6 aydır kullanıyorum henüz bir sorununu görmedim telefonu düşürdüm fakat hiçbir şey olmadı .. cam daha koruyucu olabilir belki ama zaten o da tam oturmuyor 1 hafta sonra yanlardan atıyor.Peki hocam sizce koruyucu camla karşılaştırınca koruma açısından ne dersin ? Konu hakkında bilgin var mı ?
Android 10'da 12.0.3 sürümünde cihaz sorunsuz. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor, düzgün çalışan gcam var. Ama android 11 şu her yönüyle patlak veriyor, düzgün bir rom çıkmadı. Benim için sorun değil çünkü şu an düzgün çalışıyor cihaz. 3-5 aya düzgün çalışan bir yazılım çıkar güncellerim kafasındayım.Değerli Xiaomi ailesi herkese merhabalar. mı note 10 lite kullanıcılarına bır kac sorum olacak benı aydınlatırsanız sevınırım.
3 yıldır mı note 3 kullanıyorum soft kullanıcıyım telefonu fazla kastırmam cok memnun kaldım 2 3 kararlı guncelleme ındırdım sadece.
Yenı telefon almam gerekıyor radarımda redmı note 9s vardı teknık servıs arkadasa sordum redmı serısıne girme bosver dedi ben de mı note 10 lite a yoneldım. baslıkta son 15 20 sayfayı okudum ve kafamda cıddı soru ısaretlerı olustu. kullanan arkadaslar telefondan memnun mudur acaba net olarak yoksa yazılım sorunları gercekten can sıkacak cıddı sevıyede mı? cunku o kadar para verıpte sorun yasamayı kımse ıstemez cıddı yazılım sorunları var sanırım o yuzden tekrar redmı 9s dusundurtmeye basladı bu durum benı.
Cevap için çok teşekkür ediyorum hocam. O zaman sorunu yaşayanlar 12.1.1 yukleyenler sadece. Ben hiç güncelleme almadan bile kullanırım telefonu aylarca yeter ki canımı sıkacak sorunu olmasın. Peki telefon ilk açıldığında miui 11 yüklü oluyor sanırım 12.0.3 güncellemesini alabiliyor değil mi. Kaldırılmış filan değil ya da daha üstü çıktı da onu göndermiyor.Android 10'da 12.0.3 sürümünde cihaz sorunsuz. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor, düzgün çalışan gcam var. Ama android 11 şu her yönüyle patlak veriyor, düzgün bir rom çıkmadı. Benim için sorun değil çünkü şu an düzgün çalışıyor cihaz. 3-5 aya düzgün çalışan bir yazılım çıkar güncellerim kafasındayım.
Redmi serisi daha ucuz malzemenin kullanıldığı bir seri. Ucuza performanslı cihaz bulursunuz ama ya ekrandan ödün verirsiniz ya metal kasadan.
Cevap için çok teşekkür ediyorum hocam. O zaman sorunu yaşayanlar 12.1.1 yukleyenler sadece. Ben hiç güncelleme almadan bile kullanırım telefonu aylarca yeter ki canımı sıkacak sorunu olmasın. Peki telefon ilk açıldığında miui 11 yüklü oluyor sanırım 12.0.3 güncellemesini alabiliyor değil mi. Kaldırılmış filan değil ya da daha üstü çıktı da onu göndermiyor.