Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Bende şuan ıphone 7 plus var pantalon cebine koyduğumda merdiven falan çıktığımda rahatsızlık vermiyor,Rahatsızlık verirsede artık çantada taşırım :)
İ phone kullanıcıları genelde başka telefonları beğenmezler bir yere gidip elinize alın inceleyin bence, bende i phone telefonlara illet oluyorum mesela :D

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
İ phone kullanıcıları genelde başka telefonları beğenmezler bir yere gidip elinize alın inceleyin bence, bende i phone telefonlara illet oluyorum mesela :D

Ben tam tersi ıphone kullanıp,xiaomi'yi beğeniyorum ancak hafızalarda kalıplaşmış olan 'Çin malı alınmaz' sözünden ötürü almaya çekiniyordum ancak artık canıma tak etti.Telefon 1 günü rahat çıkarsın diye interneti açmaya,oyun oynamaya korkuyoruz.Cebimizde kapalı kutu gibi duruyor sadece konuşmaya yarıyor.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Ben tam tersi ıphone kullanıp,xiaomi'yi beğeniyorum ancak hafızalarda kalıplaşmış olan 'Çin malı alınmaz' sözünden ötürü almaya çekiniyordum ancak artık canıma tak etti.Telefon 1 günü rahat çıkarsın diye interneti açmaya,oyun oynamaya korkuyoruz.Cebimizde kapalı kutu gibi duruyor sadece konuşmaya yarıyor.
Ben çok gördüm i phone 6 ya hafıza yetmiyor diye 400 TL verip 16 GB yi 32 yapanı :)
İki günü rahat çıkarır bataryası temiz kullanıyorsanız garantisiz yurt dışı bile düşünebilirsiniz beğenmezseniz en azından 3 5 düşüğüne birine satarsiniz

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Ben çok gördüm i phone 6 ya hafıza yetmiyor diye 400 TL verip 16 GB yi 32 yapanı :)
İki günü rahat çıkarır bataryası temiz kullanıyorsanız garantisiz yurt dışı bile düşünebilirsiniz beğenmezseniz en azından 3 5 düşüğüne birine satarsiniz

Pil sağlığının gözümün önünde erimesi moralimi bozuyor.Bende satmayı düşünüyorum ıphone 7 plusu camında köşesinde hafif bir çatlak var ama herhalde 3.5 eder.Normalde ben poco x3 alacaktım fakat tasarımı bana çok kaba geldi.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Hocam ben de pek oyun oynamam ama gerek şarj gerek tasarım açısından tatmin olursunuz bence. Ayrıca ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum ben 9-10 ay oldu yaklaşık sormak istediğiniz başka şeyler de varsa cevaplayabilirim

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
POVAC, Hocam ben de pek oyun oynamam ama gerek şarj gerek tasarım açısından tatmin olursunuz bence. Ayrıca ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum ben 9-10 ay oldu yaklaşık sormak istediğiniz başka şeyler de varsa cevaplayabilirim

Kamera tasarımı çıkık bir şekilde mi yoksa gömülü bir şekilde mi.Masaya koydğunda düz durabilmesi önemli.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Genel telefonlarınkine göre çok çok az çıkıntısı var ki yok gibi bir şey yani anlatması zor hocam :) . İzlediğim inceleme videolarında da benim dikkatimi çekmişti o.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
POVAC, Genel telefonlarınkine göre çok çok az çıkıntısı var ki yok gibi bir şey yani anlatması zor hocam :) . İzlediğim inceleme videolarında da benim dikkatimi çekmişti o.

Galiba oda kılıfı takınca kapanıyor diyorlar zaten kılıfsız kullanılmaz da fiyatlar uçmuş :)

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Kutudan çıkan kılıfın kamera kısmı dümdüz ona rağmen onun da baya altında kalıyor hocam öyle söyleyeyim :)

Üst Alt