Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Yok hocam yanlış anladınız galiba. Çok iyi korunuyor anlamında dedim. Kamera kılıfın çok çok içinde kalıyor yani

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
POVAC, Yok hocam yanlış anladınız galiba. Çok iyi korunuyor anlamında dedim. Kamera kılıfın çok çok içinde kalıyor yani

He ben taşıyor anladım.Normalde poco x3 almayı düşünüyordum adamlar öyle bir tasarım yapmış ki 5m kılıfla bile kamera çıkıntısı kapanmıyor.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Yok hocam bunda hiç öyle bir sıkıntı yok

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Bu telefonun fiyatı 3500 civarlarına düşer mi ? Birde hiçbiryerde beyaz rengini bulamadım.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
POVAC, Bende de siyah var hocam. Mavimsi gri gibi değişik bir tonu var. Tam olarak siyah değil yani onu söyleyeyim :)

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
POVAC, Bende de siyah var hocam. Mavimsi gri gibi değişik bir tonu var. Tam olarak siyah değil yani onu söyleyeyim :)

Zaten renkleri geçişli öyle hatırlıyorum.Beyaz rengi de zaten aşağıya doğru mora dönüyor.

Aras35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ARAS
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Merhabalar;

Daha önceden poco x3 almaya karar vermiştim fakat Mi Note 10 lıte telefonunun tasarımını çok beğendim,daha özelliklerini araştırmadım fakat şuanda bu telefonu almak kafama yattı.4 bin tlye yakın bir fiyatı var ancak telefon gerçekten çok şık.Bu telefona yönelmemin belli sebepleri arasında tasarımdan daha çok nette pco x3 hakkındaki ekran şikayetleri önemli rol oynadı.

Bu telefonu kullananlara ve bilgi sahibi olanlara şunları sormak istiyorum.

1) Ben telefonda oyun oynamayı seviyorum beklentimi karşılarmı ?
2) Akıllı bileklik kullanıyorum ve bütün gün internet ve Bt ve bazı ayarların sabit 24 saat açık kalması gerekiyor,bana yeter mi ?
3) 2-3 gün şarjı yetmese bile bana 1 günü rahat bir şekilde çıkartırmı ?
4) Oynadığım oyun tarzları genelde Mobil legends ve Asphalt tarzı oyunlar ısınma ve kasma sorunu yaşar mıyım ?
Telefon güzel tasarım ekran hız kamera falan ama telefonda yanlış olan bazı şeyler var ve herkes yaşıyor mu bilmiyorum ama genel olarak yaşanan sorunlar var bunlardan başlıca olanları ağ bağlantıları wifi vs. Diğeri sensör bazen neden başka bir telefon almadım dedirtiyor açıkçası benim kişisel görüşüm bu biraz daha araştır bence

Üst Alt