Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam sizin verdiğiniz linkte önde kırılmaz cam yok benim attığımda var sanırım. Ben kırılmaz cam için düşünüyordum.

Bu üründe var...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

erdoganyaltirakli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
CANTEKİN
Cihazım
MI 8 SE
Meslek
Bilg Mühendisi
Konular
1
arkadaşlar merhaba , bende mi note 10 lite kullanıcısı olarak aranızdayım...telefonumdan ziyadesiyle memnunum...yurtdışı telefon kullanıyorum lakin yaşadığım ve ilerde de yaşanması muhtemel bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. telefonumu menü içerisinden sıfırladım telefon normal olarak sıfırlandı kapandı ve açıldı bir baktım imei gitti...neyse benim hatam deyip hallettim fakat geçenlerde TWRP içerisinden yine sıfırlama yaptım bir baktım yine imei gitti...bu arkadaşı imei'yi uçurmadan nasıl sıfırlayabiliriz acaba sevgili arkadaşlar , canlar , kardeşler , yoldaşlar happy~~giggle~~happy~~giggle~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
arkadaşlar merhaba , bende mi note 10 lite kullanıcısı olarak aranızdayım...telefonumdan ziyadesiyle memnunum...yurtdışı telefon kullanıyorum lakin yaşadığım ve ilerde de yaşanması muhtemel bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. telefonumu menü içerisinden sıfırladım telefon normal olarak sıfırlandı kapandı ve açıldı bir baktım imei gitti...neyse benim hatam deyip hallettim fakat geçenlerde TWRP içerisinden yine sıfırlama yaptım bir baktım yine imei gitti...bu arkadaşı imei'yi uçurmadan nasıl sıfırlayabiliriz acaba sevgili arkadaşlar , canlar , kardeşler , yoldaşlar happy~~giggle~~happy~~giggle~~

Twrp üzerinden yapılan sıfırlama da IMEI gitmez,IMEI işleminde hata var, işi bilen birisine tekrardan yaptırın...

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Android 11 MIUI 12.1.1 güncellemesi geldiği gibi kurdum. Fakat telefon çok geç şarj olmaya başladı. Zaten bu gibi sorunlar yüzünden güncellemeyi sanırım geri çekmişler. Stabil güncelleme tekrardan yayınlandığında bana da gelecek mi?

ozayg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özay
Cihazım
note 10 lite
Konular
0
Hocam bana da geldi fakat kurmakta terettüt ediyorum. Benim tel Türkiye garantili ve Avrupa romu. Sizdeki nedir?

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bugün ki HB kampanyası ile mor renk 128gb olanını 3500 TL'den satın aldım. Kullanıcılarına bir kaç sorum olacak. Cihaz için anti drop darbe emici silikon kılıf kullanan var mı? Bu kılıfı nerden edinebilirim? TR sayfalarında rastlamadım, Çinden gelmesini beklemek çok uzun sürecek diye sizlere bir danışmak istedim. Ayrıca ekran koruyucu olarak ne tavsiye edersiniz? Son olarak cihaz için google uygulamalarından kurtulabileceğimiz resmi Hindistan ve Endonezya romları çıktı mı? Sabırla cevaplayanlara teşekkürler şimdiden.
Kılıfı bulmanız çok zor. Çünkü Türkiye'de sadece Mi Note 10 ve Pro nun kılıfları mevcut. (Ya da ben bulamadım) Her ikisi de Lite modeline oluyor ama kamera yerinde fazladan açık bulunuyor, diğerlerinin 4. kamerası ayrı diye. Bu sorun oluşturacak bir şey değil ama göz zevkinizi bozması ayrı mesele. Ekran koruyucu olarak ben "Defoni" marka ekran koruyucu kullanıyorum. Bunun için bayağı araştırma yapmıştım. En mantıklısı bu geldi. Çünkü bu tamperli cam olduğundan darbeyi daha iyi emer. Nano camlar bu kadar etkili değil. "Dafoni"; kırılmaz cam ile ekran arasında darbe emici bir slikonumsu madde bulunduruyor. Ve ayrıca sizin bahsettiğiniz darbe emici kılıflara engel olmayacak, yani temas etmeyecek şekilde tasarlanmış. Tavsiyem; onu alabilirsiniz. İyi günlerde kullanın. Bu arada ekran koruyucu camı bir an önce alsanız iyi edersiniz. Çünkü farkına varmadan ana ekranınızda çizikler oluşabiliyor.
Sağlıcakla kalın...

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Hocam bana da geldi fakat kurmakta terettüt ediyorum. Benim tel Türkiye garantili ve Avrupa romu. Sizdeki nedir?
Benim global hepsiburada dan aldım tr grantili. Kurmayın, şarj olma konusunda sıkıntılı. Geri çekildi zaten . Sizde görünmesi ilginç.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Troublesome,
Niye ilginç ? 4 adet sürüm var ve hepsine yavaş yavaş güncelleme geliyor..

AVRUPA (EUROPA) için olan EEA kod lu QFNEUXM
Diğeri ise Avrupa ve RUSYA hariç olan kodlu QFNMIXM
Avrupa ve Global harici olan RU kodlu (RUSYA) QFNRUXM
Ülkemize özel olan TR kodlu rom QFNTRXM

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome,
Niye ilginç ? 4 adet sürüm var ve hepsine yavaş yavaş güncelleme geliyor..

AVRUPA (EUROPA) için olan EEA kod lu QFNEUXM
Diğeri ise Avrupa ve RUSYA hariç olan kodlu QFNMIXM
Avrupa ve Global harici olan RU kodlu (RUSYA) QFNRUXM
Ülkemize özel olan TR kodlu rom QFNTRXM

Benim şu şekilde QFNMIXM.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim şu şekilde QFNMIXM.
Şu an güncelleme sadece şarj ve bildirim konusundaki sıkıntılar yüzünden mi geri çekildi bilginiz varmı?

Üst Alt