Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Yok malesef b,r yolu 1 haftadır kullanıyorum Hem arama hem mesaj uygulamasını buldum apk olarak kurdum uygulamalar dan seçiceğimde ayarlardan atıyor başlatıcı seçtirmiyor aramayı
bootlader açılsın Mi Room a geçicem :)
mi note 10 için mi room varmı hocam?

Huseyinmarakci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
Redmi not 7
Konular
9
Telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum Pil,Kamera,Ekran bariz takla attırır emsallerine :)
Kardeşim ekran koruyucu ne kullanıyorsun kavisli ekran sıkıntı oluyor ekran koruyucu ve kılıf sen kullanıyorsan yazarmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben de çok sabırsızdım bu cihazla ilgili ve malum yollardan getiren bir arkadaştan aldım 3500TL ye. Üzerinde geliştirici sürümü yüklüydü. Sonraki güncellemeleri de yükleyemedim sorun çıkardı. Şu an üzerindeki sürümden kaynaklı olduğunu düşündüğüm ufak tefek takılmalar yaşıyorum zaman zaman. Ayrıca 5200'lük bataryanın da tam performansını veremediğini düşünüyorum. Bundan önce 4400 lük mate 10 P vardı 1.5 yıl kullandım yine de 35-36 saatleri rahat deviriyordu. Ama c9 pro o kapasiteye rağmen yoğun kullanımda (yoğun dediğim hiç oyun oynamam, telefon, internet, bol bol sahibinden de gezmek) bir günü ancak görüyor. Sakin kullanımda ise 30 saat falan gidiyor. Ama şarj olma süresi çok hızlı. 1 saatte yüzde 10 dan yüzde 100'e doluyor. Ama elinize alıyorsunuz cihazı 1-2 dakika kullanıyorsunuz ve bir anda 97 lere geriliyor. Bu da psikolojisini bozuyor adamın. Ama ben bunların hepsinin yüklü sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. Global Rom'un fastboot versiyonu düşünce onu kuracağım. Kamerasına gelince gün ışığında muhteşem işler çıkarıyor. Işık azaldığında ise aynı performansı sergileyemiyor. Bazı kareler grenli olabiliyor. 108 mp lik kamerası efsane. Ama yine yazılımdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm gece modunda fotoğraf çekmek istediğinizde etrafı yavaş yavaş aydınlatması gerekirken (mate 10 p de ölyeydi) simsiyah bir fotoğraf çekiyor. Zoom kamerası da gün ışığında çok başarılı. Macro kamera da öyle. Onun dışında telefon biraz ağır. Ekranı çok premium duruyor. Ama o ekranı koruyacak koruyucu bulmak bir dert. İnternetten buldum bir tane taktırdım dokunmatik mala bağladı, parmak izi çalışmaz oldu. Daha sonra p30 pro ile aynı olduğunu iddia eden bir mağazaya 60 TL karşılığı taktıdrım hissiyat falan düzeldi ama kenarlardan açma yaptı. Adam 10 gün sonra mi note 10 için olandan getirecekmiş. Ekrandan parmak izi çok seri çalışmıyor. Yüz tanıma ise gözlüklü anlar hariç muhteşem çalışıyor. Neredeyse her açıdan alıyor yüzünüzü. Ama gözlük varsa açmıyor genelde kilidi o gözleri görmek istiyorum diyor :) Şimdilik 10 günlük izlenimlerim bunlar arkadaşlar. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yanıt verebilirim. Ama her şeye rağmen bu paraya 7-8 binlik telefon kalitesini hissediyorsunuz.
Ekran koruyucu ila ilgili ne yapacaksın benim bu konu canımı sıkıyor ekran koruyucusu yok sen hangilerini denedin link dekan varsa bilgi alalım ki o ürünlerden uzak duralım kardeşim

Son düzenleme:

HarunErdinç

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun072
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Elektronik
Konular
12
mi note 10 için mi room varmı hocam?
Evet Kararlı Mi room var

Kardeşim ekran koruyucu ne kullanıyorsun kavisli ekran sıkıntı oluyor ekran koruyucu ve kılıf sen kullanıyorsan yazarmisin

Ekran koruyucu ila ilgili ne yapacaksın benim bu konu canımı sıkıyor ekran koruyucusu yok sen hangilerini denedin link dekan varsa bilgi alalım ki o ürünlerden uzak duralım kardeşim
Ben aldım kırılmaz değil çizilmez kaliteli güzel komple kaplıyor yanları hava almıyor paketin içinde 2 adet çıkıyor

yasak değilse isim vereyim Face de Zahter Öz aksesuar satıyor kamera koruyucuda var koruyucu 55 tl 2 adet geliyor ben kendim uyguladım 1.sini yaktım 2.sinde aynı hatayı yapmadım mükkem oldu
isim vermek yasak ise uyarın silerim yorumu

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Evet Kararlı Mi room var

Ben aldım kırılmaz değil çizilmez kaliteli güzel komple kaplıyor yanları hava almıyor paketin içinde 2 adet çıkıyor

yasak değilse isim vereyim Face de Zahter Öz aksesuar satıyor kamera koruyucuda var koruyucu 55 tl 2 adet geliyor ben kendim uyguladım 1.sini yaktım 2.sinde aynı hatayı yapmadım mükkem oldu
bu rom nasıl kuruluyor hocam cihazın nedir?

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Evet Kararlı Mi room var

Bende kargo dahil 45 tl ödedim tek seferde yapıştırdım içinden 2 adet çıkıyor cihazın üzerinde belli dahi olmuyor

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
bu rom nasıl kuruluyor hocam cihazın nedir?
Mehmet hocam bütün romlar size anlattığım yoldan kurulur sadece aynı romun üst versiyonları yüklerken wipe yapılmıyor diğerlerinde wipe yapılıyor

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Mehmet hocam bütün romlar size anlattığım yoldan kurulur sadece aynı romun üst versiyonları yüklerken wipe yapılmıyor diğerlerinde wipe yapılıyor
Nurullah hocam merhaba internette miroom a ait görsel bulamadim globalden ayiran özellikleri nedir?

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Her şeyi iyi güzel de pubg oynarken telefon geldiğinde 'cevapla'ya tıklıyorum oyunu arka plana alıyor. Daha önce mi9t vardı böyle sorun yoktu hem konuşup hem oyun oynayabiliyordum ve sanırım bu sorun telefon ve sms uygulamasının Google olmasından dolayı oluyor. Var mı bunun bir çözümü acaba

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
Her şeyi iyi güzel de pubg oynarken telefon geldiğinde 'cevapla'ya tıklıyorum oyunu arka plana alıyor. Daha önce mi9t vardı böyle sorun yoktu hem konuşup hem oyun oynayabiliyordum ve sanırım bu sorun telefon ve sms uygulamasının Google olmasından dolayı oluyor. Var mı bunun bir çözümü acaba

Arama uygulaması saf android tek yolu custom rom kurmak suan

Üst Alt