Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

ilyashayri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mi Max
Konular
2
Resim çektikten sonra değil de çektiğin resmi açarken özellikle 108mp ile çektiysen fotoğrafı işleme süreci nedeniyle ufak takılmalar olabiliyor. Normal fotoğrafları kullandığın lense göre boyutlandırıyor çözünürlük açısından. Geniş açı başka, normal başka, makro başka. İşlemci ne için kullanacağına bağlı. Bence gayet yeterli ama :) Sd kart takılamıyor doğrudur ama inan 128GB lık alanın 11 gb ını sistem alıyor. Ama kalan sahalar bana gayet yetiyor. Ben mate10 P yi 1.5 yıl boyunca hiçbir şey silmeden kullandım ihtiyaç duymadım bile. Şimdide rica ederim :))

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Resim çektikten sonra değil de çektiğin resmi açarken özellikle 108mp ile çektiysen fotoğrafı işleme süreci nedeniyle ufak takılmalar olabiliyor. Normal fotoğrafları kullandığın lense göre boyutlandırıyor çözünürlük açısından. Geniş açı başka, normal başka, makro başka. İşlemci ne için kullanacağına bağlı. Bence gayet yeterli ama :) Sd kart takılamıyor doğrudur ama inan 128GB lık alanın 11 gb ını sistem alıyor. Ama kalan sahalar bana gayet yetiyor. Ben mate10 P yi 1.5 yıl boyunca hiçbir şey silmeden kullandım ihtiyaç duymadım bile. Şimdide rica ederim :))

Benim de şimdilik başka sorum yok hocam. Oldukça eklerim :P O zaman geriye tek bir sorun kalıyor. O da fiyatının aşağı düşmesi giggle~~

baba_yaga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker YÜKSEL
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Kamerasını inceledim kesinlikle hakkını vermiyor. Nitekim testlerini sürekli okuduğum sitede test yapmışlar onlarda aynı görüşte. Kamera için bu telefona kesinlikle fazla para verilmez.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Kamerasını inceledim kesinlikle hakkını vermiyor. Nitekim testlerini sürekli okuduğum sitede test yapmışlar onlarda aynı görüşte. Kamera için bu telefona kesinlikle fazla para verilmez.

Resimlere baktım. Kimisinde önde. Kimisinde evet geride. Ama bu fiyatlara diğerlerinden geri kalmamış bence. Ha bakıyorsun 5 kamera vay ne resim çeker diyorsun. Ama çekemiyor. Ha Baktığında yeterli sayılır bana göre.

feritim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
Bir telefoncu olarak görüşlerimi paylaşayım sizinle arkadaşlar.evet malesefki ülkemizde cihaz pahalı lakin yurtdışı cihazlarını takribi 510dolara kadar alabilirsiniz global vrsiyonunu.gelelim gördüklerime.telefonda gereksiz bir ağırlık mevut pilden kaynaklı.işlemci ve performans olarak tabiki eksikleri var güncellemeye zamanla oturucaına inanıyorum.kamera performansına gelince arkadaşlar bütün cihazların kamera performansları birbirlerine yakın bulundugunuz işik miktarına göre performans değişecektir.bir telefondan DSLR performansı beklemeyin.isterse 10 kamera koysunlar böyle bir şansları yok şimdilik.batarya performansı gayet yeterli lakın ekran tepkime knusunda işlemciden kaynaklı olsa gerek fps kayıpları oluşuyor.işlmenci kötü bir işlemcimi tabiki hayır.orta sınfın en iyisi.lakin sd855 yaşırdı burasıda bir gerçek.one plus 7t mclaren kulandıgım için olsa gerek ekranda 90hz olsaymış tadından yenmezmiş.benim şahsi sorunum tabiki bu.telefonu kötüleyemem.amma velakin yurtdışı fiyatının karşılıgımıdır bu cihaz EVET arkadaşlar karşılıgıdır.türkiye fiyat karşılıgımıdır HAYIR arkadaşlar.o paraya daha başarılı cihazlar alailirsiniz.siz siz olun 108megapixsel ilizyonuna takılmayın.HEPİNİZE SAYGILAR.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Bir telefoncu olarak görüşlerimi paylaşayım sizinle arkadaşlar.evet malesefki ülkemizde cihaz pahalı lakin yurtdışı cihazlarını takribi 510dolara kadar alabilirsiniz global vrsiyonunu.gelelim gördüklerime.telefonda gereksiz bir ağırlık mevut pilden kaynaklı.işlemci ve performans olarak tabiki eksikleri var güncellemeye zamanla oturucaına inanıyorum.kamera performansına gelince arkadaşlar bütün cihazların kamera performansları birbirlerine yakın bulundugunuz işik miktarına göre performans değişecektir.bir telefondan DSLR performansı beklemeyin.isterse 10 kamera koysunlar böyle bir şansları yok şimdilik.batarya performansı gayet yeterli lakın ekran tepkime knusunda işlemciden kaynaklı olsa gerek fps kayıpları oluşuyor.işlmenci kötü bir işlemcimi tabiki hayır.orta sınfın en iyisi.lakin sd855 yaşırdı burasıda bir gerçek.one plus 7t mclaren kulandıgım için olsa gerek ekranda 90hz olsaymış tadından yenmezmiş.benim şahsi sorunum tabiki bu.telefonu kötüleyemem.amma velakin yurtdışı fiyatının karşılıgımıdır bu cihaz EVET arkadaşlar karşılıgıdır.türkiye fiyat karşılıgımıdır HAYIR arkadaşlar.o paraya daha başarılı cihazlar alailirsiniz.siz siz olun 108megapixsel ilizyonuna takılmayın.HEPİNİZE SAYGILAR.

Öncelikle teşekkürler hocam. 108 işi tabiri caizse sidik yarışı gibi denebilir. Bakın biz 108lik kamera koyduk telefonunuza. Henüz telefonum yok. Alırsam şahsen 1 2 denemeden sonra 108mp lik resim çekeceğini sanmıyorum. Ki gerek de yok. 3000 gibi rakamlara satın alınabiliyor. Bu paraya daha iyisi olduğunu sanmıyorum. Yani kamera açısından. Gönül ister ki p30 pro veya mate 30 prolar alalım. Ama şartlar böyle maalesef. Yazılımın zamanla oturacağım düşünüyorum. Bu telefonda en çok zoruma giden ise şu. Elbette serbest piyasadir. Ancak 3000e de satılıyor 3500e de. Herkes tutturduguna satmaya çalışıyor. 3000e satan adam kar ediyorsa diğeri 1 cihazdan en kötü 500 kar ediyor demek ki. Bir standart olmasını isterdim bu konuda. Devlet de satıcı da işini hallediyor. Olan vatandaşa oluyor.

RecSpeed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
#Su
Cihazım
MiNote10
Meslek
#Firmware
Konular
1

Söylediklerin tamamen doğru . Bende bir telefoncu olarak Mi note 10'u merakla aldım kamera camını silmeden duramıyorum. Bir telefon bu kadar abartılır. Mi note 10 pro yu bilmiyorum iyi olabilir. Note 10 la henüz dışarıda kamerayı test edemedim. Ama zaten dışarıda Samsung'un s3 cihazıda iyi çekiyor. Önemli olan düşük ışık ve düşük ışıkta gerçekten fark yaratamıyor. Dxdomark ın hatasından dolayı youtube da note 10 u herkes 1. sıradaki kamera olarak anlatıyor ama Bu Dxdomark'ın mi note 10 pro yu mi Note 10 olarak yazmasından dolayı gerçekleşti. Şuan pro alınır mı alınmaz mı test etmeden (kamerasını) bilemem.
Note 10 730g ile gelmesi güzel. Ama Pro sunun 855 veya 865 olması gerekiyordu. Ek olarak Gece modu o kadar iyi olmasada Pro moddan elle ayarlandımı çok iyi sonuçlar veriyor.
Şuan tatmin eden özellikleri benim için , Batarya 10saat ekran süresini rahat veriyor. Turbo şarj ile 1saat gibi sürede 0 dan %90 lara çıkıyor. Amoled olması renkleri doygun gösteriyor. Oyun pek oynamasamda ağır oyunların çoğunu takılmadan oynayabildim. Isınma söz konusu değil şuan. Cihaz premium hissi veriyor. Cihaz oyunlarda başarılı. COD da GPU %70 lerde yani 60fps rahat alıyorsunuz en yüksekte. PUBG optimize değil 40-50 fps lerde geziyor GPU kullanımı %30 larda. Şuan tek beklentim cihazdan Güncelleme ile kamerayı düzeltmeleri. Gcam aramaktan ve config ile uğraşmaktan kurtarsınlar bizi.
Sonuç olarak cc9pro ile cc9pro premium edition arasında sadece kamera lensi , depolama ve ram olması pro adına yakışık kalmaz pro da snd855 olmalıydı..
Not: Note10 kamerasına kötü demiyorum ama abartıldığı kadar da farkı olmadığını düşünüyorum. 2x ve 5x optik zoom güzel ama ne kadar kullanıyoruz o önemli. Renkleri orjinal tutayım derken soluk kalıyor.

baba_yaga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker YÜKSEL
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Mİ tüm telefonlarının kamera görüntüleri sıcak tonda kırmızıya kayan bir renkte oluyor. Gerçekten kamera yazılımı inanılmaz vasat. Filtre isimlendirmeleri dahi çok kötü.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
merhaba arkadaslar xiaomi ye cc9 premium ile katildim çin yazilimindan sonra global roma gecis yaptim, 4-5 gündür kullandigim kadari ile yorum yapacagim pixel 2xl' tan gecis yaptim bu cihaza ve kamera yazilimi cok kötü belki güncellemeler ile kurtarir ağırlığı kamera yazilimina verirlerse cok degisir, pixelin kamera yazilimi gercekten muazzamdi o yazilim bunda olsa inanin rakip falan tanimazdi diye dusunuyorum,

Üst Alt