Arkadaşlar ben de çok sabırsızdım bu cihazla ilgili ve malum yollardan getiren bir arkadaştan aldım 3500TL ye. Üzerinde geliştirici sürümü yüklüydü. Sonraki güncellemeleri de yükleyemedim sorun çıkardı. Şu an üzerindeki sürümden kaynaklı olduğunu düşündüğüm ufak tefek takılmalar yaşıyorum zaman zaman. Ayrıca 5200'lük bataryanın da tam performansını veremediğini düşünüyorum. Bundan önce 4400 lük mate 10 P vardı 1.5 yıl kullandım yine de 35-36 saatleri rahat deviriyordu. Ama c9 pro o kapasiteye rağmen yoğun kullanımda (yoğun dediğim hiç oyun oynamam, telefon, internet, bol bol sahibinden de gezmek) bir günü ancak görüyor. Sakin kullanımda ise 30 saat falan gidiyor. Ama şarj olma süresi çok hızlı. 1 saatte yüzde 10 dan yüzde 100'e doluyor. Ama elinize alıyorsunuz cihazı 1-2 dakika kullanıyorsunuz ve bir anda 97 lere geriliyor. Bu da psikolojisini bozuyor adamın. Ama ben bunların hepsinin yüklü sürümden kaynaklandığını düşünüyorum. Global Rom'un fastboot versiyonu düşünce onu kuracağım. Kamerasına gelince gün ışığında muhteşem işler çıkarıyor. Işık azaldığında ise aynı performansı sergileyemiyor. Bazı kareler grenli olabiliyor. 108 mp lik kamerası efsane. Ama yine yazılımdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm gece modunda fotoğraf çekmek istediğinizde etrafı yavaş yavaş aydınlatması gerekirken (mate 10 p de ölyeydi) simsiyah bir fotoğraf çekiyor. Zoom kamerası da gün ışığında çok başarılı. Macro kamera da öyle. Onun dışında telefon biraz ağır. Ekranı çok premium duruyor. Ama o ekranı koruyacak koruyucu bulmak bir dert. İnternetten buldum bir tane taktırdım dokunmatik mala bağladı, parmak izi çalışmaz oldu. Daha sonra p30 pro ile aynı olduğunu iddia eden bir mağazaya 60 TL karşılığı taktıdrım hissiyat falan düzeldi ama kenarlardan açma yaptı. Adam 10 gün sonra mi note 10 için olandan getirecekmiş. Ekrandan parmak izi çok seri çalışmıyor. Yüz tanıma ise gözlüklü anlar hariç muhteşem çalışıyor. Neredeyse her açıdan alıyor yüzünüzü. Ama gözlük varsa açmıyor genelde kilidi o gözleri görmek istiyorum diyor
Şimdilik 10 günlük izlenimlerim bunlar arkadaşlar. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yanıt verebilirim. Ama her şeye rağmen bu paraya 7-8 binlik telefon kalitesini hissediyorsunuz.