Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

RecSpeed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
#Su
Cihazım
MiNote10
Meslek
#Firmware
Konular
1
merhaba arkadaslar xiaomi ye cc9 premium ile katildim çin yazilimindan sonra global roma gecis yaptim, 4-5 gündür kullandigim kadari ile yorum yapacagim pixel 2xl' tan gecis yaptim bu cihaza ve kamera yazilimi cok kötü belki güncellemeler ile kurtarir ağırlığı kamera yazilimina verirlerse cok degisir, pixelin kamera yazilimi gercekten muazzamdi o yazilim bunda olsa inanin rakip falan tanimazdi diye dusunuyorum,

Kamera note 10 da yazılımsal olarak kötü maalesef.

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
cihazı 1 haftaya yakındır kullanıyorum kamerası bence hayal kırıklığı bir türlü o tadı alamadım arama ve mesajlar uygulaması stock android hiç sevmem tasarımı p30 proya çok benzetmişler 50x vs onuda kullandım ama kamerasının yanından geçmiyor maalesef bu arada arama ve mesajları orjinal miui yapmayı bilen varsa yazabilirse sevinirim iyi akşamlar

RecSpeed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
#Su
Cihazım
MiNote10
Meslek
#Firmware
Konular
1
cihazı 1 haftaya yakındır kullanıyorum kamerası bence hayal kırıklığı bir türlü o tadı alamadım arama ve mesajlar uygulaması stock android hiç sevmem tasarımı p30 proya çok benzetmişler 50x vs onuda kullandım ama kamerasının yanından geçmiyor maalesef bu arada arama ve mesajları orjinal miui yapmayı bilen varsa yazabilirse sevinirim iyi akşamlar

Cc9premium dan alınabilir aslında mesajlasma ve arama uygulaması.

Mi8gold

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
mi note 10
Konular
9
cihazı 10 gün önce kullanmaya başladım işlemcinin 730G olduğuna bakmayın performans daha da üstün batarya çok güzel gidiyor kamera ile profesionel şekilde fotoğraflar çekebilir fiyatı en fazla 3500-4000 olmalı bu cihazın 5000-6000 fazla buna Batarya biraz ısınıyor tek sorunu şimdilik bu.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Cc9premium dan alınabilir aslında mesajlasma ve arama uygulaması.
hindistan romunda arama ve msjlasma farkli sanirim oyle biliyorum ama hindistan rom yukleyip kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirlwr

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
hindistan romunda arama ve msjlasma farkli sanirim oyle biliyorum ama hindistan rom yukleyip kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirlwr
Şuan hindistan rom yok note 8 için geçerli o

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Beyler hareketli vidyo çekimi nasıl? Misal biraz hızlı yürüyüş? Forumdaki arkadaş çekmiş. Ois olmasına rağmen sanki fazla kiprasiyor gibi. Kimi cihazlara bakıyorum. Adam özellikle sallıyor telefonu gram oynama yok.

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Şuan hindistan rom yok note 8 için geçerli o

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu siteye bir bak kardeşim burada fastboot için var

HarunErdinç

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun072
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Elektronik
Konular
12
Yok malesef b,r yolu 1 haftadır kullanıyorum Hem arama hem mesaj uygulamasını buldum apk olarak kurdum uygulamalar dan seçiceğimde ayarlardan atıyor başlatıcı seçtirmiyor aramayı
bootlader açılsın Mi Room a geçicem :)

Üst Alt