Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
B
Cihaz çok güzel açıkcasi sadece akıcılık yönünde az problem var gibime geldi oda yazilimla düzeltilebilir gibime geliyor. Mi 9 dan çok memnundum gerçekten cok seri bir cihazydı ama sarj konusunda çok problemliydi o yüzden note 10 a geçiş yaptim. Hocam sizdeki cihazın global kararlı mı yoksa eu stable mi ?
Endonezya romunu ilk kuran kişi olarak çok memnunum bütün romları denedim ama en iyisi bu değiştirmeye hiç niyetim yok

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
3 gün önce mi 9 dan mi i note 10 a geçtim. Açıkçası cihaz beklediğim gibi çıkmadı. Kamera ve tasarım olarak gayet güzel ama akıcılık konusunda cihaz sınıfta kaldı. Mi 9 resmen uçuyordu algılama program açma çok seri bir cihazdı. Ama bu öyle değil işlemci bir tık yavaş kalıyor ve cihaz ağır çâlışıyor yazılımsalda olabilir bilmiyorum ama böyle gzel bir cihazın bu kadar ağìr calismasi çok kötü birşey.
Cihaz ağır veya yavaş değil. Mi 9 hızlı sadece hocam. Mi 9T Pro'dan geçtim ve daha memnunum. Uçak olmasını bekleyipde cihaz sınıfta kaldı demek yanlış olur. Uçak gibi bir cihaz bekliyordum diye belirtmeniz lazım. Kimse kalkıpta zorla telefon aldırmaz. 2. si alacağınız telefonun işlemcisi gücü performansı ortada. Şahsen Mi 9T Pro gibi batarya ele oturuşluk ve ciddi kamera farkından dolayı memnunum. Günlük kullanımda ( oyun , render vs harici ) herhangi ciddi bir fark yok bile...

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Cihaz ağır veya yavaş değil. Mi 9 hızlı sadece hocam. Mi 9T Pro'dan geçtim ve daha memnunum. Uçak olmasını bekleyipde cihaz sınıfta kaldı demek yanlış olur. Uçak gibi bir cihaz bekliyordum diye belirtmeniz lazım. Kimse kalkıpta zorla telefon aldırmaz. 2. si alacağınız telefonun işlemcisi gücü performansı ortada. Şahsen Mi 9T Pro gibi batarya ele oturuşluk ve ciddi kamera farkından dolayı memnunum. Günlük kullanımda ( oyun , render vs harici ) herhangi ciddi bir fark yok bile...
Sen xiaomi ceo su musun benim cihaza yavaş demem senin bu kadar zoruna gitmiş. Yok değilsen düşüncelerini ve eleştirilerini abartmadan yapabilirsin bence.

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Sen xiaomi ceo su musun benim cihaza yavaş demem senin bu kadar zoruna gitmiş. Yok değilsen düşüncelerini ve eleştirilerini abartmadan yapabilirsin bence.
Hocam burdaki yorumları okuyupta cihazı almak isteyenler ve vazgeçenler var. Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler...

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
merhabalar,
açıkçası forum sitelerine ilk defa yazıyorum. merak ettiğim bir konu var. mi note 10 kullanıyorum, cihaz yurtdışı cihazı, kayıtlı değil, imei atıldı. bu cihazım miui 12 güncellemesini nasıl alacak, ekstra bir şey yapmama gerek var mı? bu konuda hiç bir bilgim yok o yüzden çocuğa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :)

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Hocam burdaki yorumları okuyupta cihazı almak isteyenler ve vazgeçenler var. Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler...
Doğrudur hocam valla cihaz çok çok iyi sadece dediğim gibi akıcılık yönünde az eksiği var oda güncelleme ile kapatılır insallah.

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Doğrudur hocam valla cihaz çok çok iyi sadece dediğim gibi akıcılık yönünde az eksiği var oda güncelleme ile kapatılır insallah.
İnşallah hocam.
merhabalar,
açıkçası forum sitelerine ilk defa yazıyorum. merak ettiğim bir konu var. mi note 10 kullanıyorum, cihaz yurtdışı cihazı, kayıtlı değil, imei atıldı. bu cihazım miui 12 güncellemesini nasıl alacak, ekstra bir şey yapmama gerek var mı? bu konuda hiç bir bilgim yok o yüzden çocuğa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :)
Herhangi birşey yapmanıza gerek yok.

ezgi07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EZGİ
Cihazım
mi note 10
Meslek
İNŞAAT MÜHENDİSİ
Konular
0
Fiyakalim hocamın Endonezya global önerisine katılıyorum,çok memnunum bu romdan.

oyk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
2
Arkadaşlar merhaba note 10 pro telefonumu mart ayından beri sıkıntısız kullanıyorum ancak dün başıma bir iş geldi sebebi bulamadım.
Çentik kısmında sağ tarafın rengi komple gitti sadece karınca var ekran rengine göre kırmızı yada gri yada arada sırada komple siyaha dönüyor. Sol tarafa da tam çentiğin alt kısmından çizgi gidiyor. Bu komple ekranı kaplar mı? Şuan çentik gizle diyorum ekran kullanımında bir sıkıntım yok ama görüntü kirliliği maalesef var.
Neden olmuştur çok ısınmış olabilir cihaz takibini yapamadım. Daha önce navigasyon kullanıp aracıma Bluetooth ile bağlı iken müzik açarak yolculuk yaptığım sırada cihaz çok ısındı uyarısı vermişti dün böyle bir uyarı da vermedi.
Bir diğer şüphem çakmaklık şarj soketi bilmediğim bir cihaza taktım 2 saat kadar o yapmış olabilir mi? Çözüm nedir ekran mı değişmesi gerekiyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt