hocam anladığım kadarıyla genel bir sorunmerhaba, uzun süredir note 10'u takip ediyodum bugune kısmetmiş. önce 3 yıllık m7 ve sonra 4 yıllık htc 10 serüvenlerimden sonra Note 10 alarak aranıza katıldım herkese merhaba. dakika bir gol bir sorunum var. On belleği de temizlesem verileri de temizlesem silip tekrar da yuklesem hem wifi hem mobil veriden de denesem hesabın şifresini de değiştirsem bir türlü instragram'a giriş yapamıyorum. sürekli ''Bilinmeyen bir ağ hatası oluştu.'' diyip duruyor. ne yapmayalıyım, başına gelen var mı ? denemediğim şey kalmadı.
hocam farklı bir cihazdan giriş yapmayı deneyince giriyor, anlam veremedim bir türlü kafayı yedirtti bana yavhocam anladığım kadarıyla genel bir sorun
hocam always one kapatın asıl şarj yiyen özellik o ben kapalı bırakıyorum %2-4 arası şarjı gidiyor ama açıksa 100 den 89 a kadar düştüğünü bile gördüm kendimMerhaba, gece uyurken cihaz cok fazla sarj tuketiyor. Ustelik wifi mobil veri v.s hep kapatirim. Sadece always on kullaniyorum. Istatistikler boyle.
Ben sms ile kişileri paylaşabiliyorum. Telefonun sorunu değil o, google rehber ve sms uygulamasının sorunu. Ben miui rehber kullanıyorum. Ses kaydı, smslerde istenmeyen sözcük engelleme, sms ile gelen linkleri tıklayabilme vs vs hepsi bende var. Aynı model telefondayız ve bu Xiaomi'nin yazılımsal sorunu değil bence.Arkadaslar merhaba 2 sorum olacak;
1- telefonda mesaj kisminda kişileri paylaşmak neden yok veya neden sadece mms olarak gönderiliyor?
2- Kişileri neden simkarta kaydet seçenegi yok ?
Yazilimsal olarak bu kadar dandik bir telefon kullanmadim daha önce herşeyde mutlaka bir eksiklik kalmış.
AOD'da zaman ayarı var, gece 12de kapanıp sabah 7de açılacak şekilde ayarladım, yüzde 1-2 ancak düşüyor sabaha kadar.Merhaba, gece uyurken cihaz cok fazla sarj tuketiyor. Ustelik wifi mobil veri v.s hep kapatirim. Sadece always on kullaniyorum. Istatistikler boyle.