Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

edi3333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
edi
Cihazım
p20 lite
Konular
0
Evet Endonezya için çok iyi diyorlar.Ama ben her zaman globalden yanayım.Fantezi kovalamaya gerek yok diye düşünenlerdenim.Global kararlı gayet memnunum :)

:) anladım saol alacagım kısı 8 ay kullanabılırsın dedı ben zaten tek hat kullanacagım için alır almaz dırekt ime olayını yaptırmam gerekırmı ısı saglama almak adına yoksa 4 ay kullandıktan sonramı yapsam dıye dusunmekteyım kı o ısı de nasıl yapacagım bılmıyorum artık bır sekılde ogrenecegım

burakcuhadaroglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
0
Herkese merhaba. Cihazım bazen kendi kendine touch yapıyor ben de ekranı kilitleyip tekrar açtığımda bu sorun düzeliyor fakat kafasına göre bazen sürekli yapıyor bazen 4-5 saatte bir sorun nüksediyor. Bu problem yazılımsal mı? İnternette araştırıp ulaştıklarıma göre yazılımsal bir sorun var fakat sağ ve sol köşeler için konuşuyorlar. Bende sağ ve sol edge kısımlarda bir problem göremedim. Sadece yukarıdan bildirim çubuğu iniyor veya inecekmiş gibi yapıyor. Twitterda dolaşırken ekranın en üst kısmında denk gelen tiviti otomatik beğeniyor falan. Daha önce karşılaşan oldu mu bu sorunla? EU.Beta'da sağ ve sol köşeler için hassasiyet ayarı gelmiş ama benimki üst kısım çözüm olacağını düşünmediğimden yüklemedim.

İlhan Özel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhan Özel
Cihazım
Cc9 pro
Konular
4
Arkadaşlar merhabalar, cc9 pro cihazı için Android 10 sürümü alan var mı? Ya da gelecek mi güncelleme?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Arkadaşlar merhabalar, cc9 pro cihazı için Android 10 sürümü alan var mı? Ya da gelecek mi güncelleme?

Çin, Global ve diğer global romlarda henüz Android 10 sürümü yayınlanmadı.. İlerleyen dönemler de alması muhtemel.

ultraa8181

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
Çin, Global ve diğer global romlarda henüz Android 10 sürümü yayınlanmadı.. İlerleyen dönemler de alması muhtemel.
MiFirm de çin için 10 yayımlanmış.

Bu xiaomi insanı deli ediyor piyasada 5000 TL ye satılan telefona bu kadar geç android 10 vermesi beni üzüyor. Daha düşük fiyatlı telefonlara android 10 çoktan geldi. Daha saçma olan kısmı CC9/Mi 9 Lite a da geldi. Bu onun pro versiyonu daha önce gelmesi lazım.

İlhan Özel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhan Özel
Cihazım
Cc9 pro
Konular
4
MiFirm de çin için 10 yayımlanmış.

Bu xiaomi insanı deli ediyor piyasada 5000 TL ye satılan telefona bu kadar geç android 10 vermesi beni üzüyor. Daha düşük fiyatlı telefonlara android 10 çoktan geldi. Daha saçma olan kısmı CC9/Mi 9 Lite a da geldi. Bu onun pro versiyonu daha önce gelmesi lazım.
Kesinlikle!!

nasty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
note 10
Konular
3
Selamlar. Miui 12 android 10 tabanlı. Haziran sonu gibi yayınlanacağı belirtildi. Yıl sonunda da android 11 geleceğini belirttiler.

İlhan Özel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhan Özel
Cihazım
Cc9 pro
Konular
4
Selamlar. Miui 12 android 10 tabanlı. Haziran sonu gibi yayınlanacağı belirtildi. Yıl sonunda da android 11 geleceğini belirttiler.
Bu çok uzun bir süre.. daha önce Mart sonu, Nisan başı yayınlanacak felan denilmişti. yine hüsran..

scandursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefer can
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Global Endonezya romunda böyle sorun yaşıyorum. Ekran yan döndüğünde resim yan dönmüyor kamera uygulamasında. Kapatıp açınca düzeliyor belli bir süre. Yardımcı olabilir misiniz ?

Ekli dosyalar

• IMG_20200506_110956.jpg
    6,7 MB · Görüntüleme: 13

etoist34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ethem
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Ara ara buraya da yazmak istiyorum izninz olursa 3 aylık Mi note 10 beyaz sıfır ayarında satıyorum isteyen ietişime geçebilir. (iphone'dan geçince alışmak biraz zor geldi)

Üst Alt