Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

metaleva

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yilmaz
Cihazım
Note 10
Konular
6
arkadaşlar wifi internet paylaşımı yapamıyorum. sadece mobil veriyi paylaşabiliyorum. sorun nedir acaba.
kullandığım rom xiaomi.eu.20.3.26

Wifi internet paylaşmak diye bir şey yok çünkü. Başka telefonlarda var mı bilmem ama bugüne kadar kullandığım hiçbir telefonda böyle bir özellik yoktu. Zaten telefonun bağlı olduğu wifi'yi paylaşana kadar aynı wifiye diğer cihazdan girmek daha mantıklı değil mi :D

nmm1716

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
dftggy
Cihazım
mi6
Konular
0
Wifi internet paylaşmak diye bir şey yok çünkü. Başka telefonlarda var mı bilmem ama bugüne kadar kullandığım hiçbir telefonda böyle bir özellik yoktu. Zaten telefonun bağlı olduğu wifi'yi paylaşana kadar aynı wifiye diğer cihazdan girmek daha mantıklı değil mi :D
mi6 da p20 proda var. bu cihazda o özellik olmayabilir. ben belki vardır ayarlarımda mı bi sorun var acaba dedim.
wifi paylaşmayı şöle düşün benim tel wifiyi iyi çekiyor başka tel zar zor çekiyor ona net paylaşıyorum.

belki var ama kullandığım rom kaynaklı bir sorun olabilir. bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Alper99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper metin
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
Arkadaşlar selamlar.Eşim için mi note 10 aldım.Malum yolla kayıt yaptıracağım.Öğrenmek istediğim bana en az sıkıntı çıkartacak,güncellemelerin otomatik geldiği aıkıntısız kullanılacak şekilde nasıl bir yol izlemeliyim.Custom rom global rom vesaire araştıyorum ama mantığını anlasamda ne yapmam gerektiğini çözemedim.Eşim kullanacağı için ve imei işlemi yapacağı için global sürüm yüklenmesi mi mantıklı olur.Hangisinde otomatik güncelleme geliyor.Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde imei olayı uçuyor mu? Ben Huawei mate20 pro kullanıyorum ve sürüm ve arayüzden oldukça memnun ve hakimim.Yıllarca jailbreakli iPhone kullandım ve android ekosistemine yeni geçtim.Artı olarak Xiaomi ekosistemine bugün geçiyorum.Acemi kategorisinde değerlendirseniz nasıl bir yol izlemeliyim.

metaleva

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yilmaz
Cihazım
Note 10
Konular
6
Arkadaşlar selamlar.Eşim için mi note 10 aldım.Malum yolla kayıt yaptıracağım.Öğrenmek istediğim bana en az sıkıntı çıkartacak,güncellemelerin otomatik geldiği aıkıntısız kullanılacak şekilde nasıl bir yol izlemeliyim.Custom rom global rom vesaire araştıyorum ama mantığını anlasamda ne yapmam gerektiğini çözemedim.Eşim kullanacağı için ve imei işlemi yapacağı için global sürüm yüklenmesi mi mantıklı olur.Hangisinde otomatik güncelleme geliyor.Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde imei olayı uçuyor mu? Ben Huawei mate20 pro kullanıyorum ve sürüm ve arayüzden oldukça memnun ve hakimim.Yıllarca jailbreakli iPhone kullandım ve android ekosistemine yeni geçtim.Artı olarak Xiaomi ekosistemine bugün geçiyorum.Acemi kategorisinde değerlendirseniz nasıl bir yol izlemeliyim.

Telefon konusunda ana başlıklardaBL kilidi açma, rom yükleme vb. konularda bilgiler mevcut. Aldığınız cihazı imei işini halletmeden 4 ay sim 1, 4 ay sim 2 şeklinde kullanabilirsiniz. O arada bu konulara iyice hakim olup rom yükleme, imei işlemleri vs öğrenirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey sim kartı sadece sim 1 ya da sim 2'ye takın, yerini değiştirmeyin ki ikisi için de geri sayım başlamasın. Biri bitince diğerine geçersiniz. Telefon fabrika ayarlarına döndürülürse yüklenen imei gider. Ama onun yerine twrp ve benzeri yöntemlerle sıfırlama yapılırsa imei kalır. Ayrıca imei uçmaısna karşıEFS yedeği şeklinde bir yöntem de mevcuttur. Öncelikle BL kilidi açma ile başlayın.

Alper99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper metin
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
Telefon konusunda ana başlıklardaBL kilidi açma, rom yükleme vb. konularda bilgiler mevcut. Aldığınız cihazı imei işini halletmeden 4 ay sim 1, 4 ay sim 2 şeklinde kullanabilirsiniz. O arada bu konulara iyice hakim olup rom yükleme, imei işlemleri vs öğrenirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey sim kartı sadece sim 1 ya da sim 2'ye takın, yerini değiştirmeyin ki ikisi için de geri sayım başlamasın. Biri bitince diğerine geçersiniz. Telefon fabrika ayarlarına döndürülürse yüklenen imei gider. Ama onun yerine twrp ve benzeri yöntemlerle sıfırlama yapılırsa imei kalır. Ayrıca imei uçmaısna karşıEFS yedeği şeklinde bir yöntem de mevcuttur. Öncelikle BL kilidi açma ile başlayın.
Detaylı bilgi için teşekkürler.Cihazı aldığım arkadaşla imei repair konusunda anlaştık.Bootloader kilidi açıldıktan sonra işlem yapılacak.global stabil rom üzerinden mi ilerleme mi tavsiye edersiniz?Bayan ve gündelik kullanım olarak düşünürsek global stabil iyi midir?

ezgi07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EZGİ
Cihazım
mi note 10
Meslek
İNŞAAT MÜHENDİSİ
Konular
0
Detaylı bilgi için teşekkürler.Cihazı aldığım arkadaşla imei repair konusunda anlaştık.Bootloader kilidi açıldıktan sonra işlem yapılacak.global stabil rom üzerinden mi ilerleme mi tavsiye edersiniz?Bayan ve gündelik kullanım olarak düşünürsek global stabil iyi midir?
Ben miroom kurdum,gayet güzel. Globalde kalırsa rehberi google rehber oluyor ve ben o rehberden nefret ediyorum. Miroomda rehber miui ve kullanımı harika.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Ben miroom kurdum,gayet güzel. Globalde kalırsa rehberi google rehber oluyor ve ben o rehberden nefret ediyorum. Miroomda rehber miui ve kullanımı harika.
Haklısınız bende miroom kurmuştum ama şuan Endonezya global romdayım istediğiniz herşey bunda mevcut arama rehber mesaj ses kaydı tamamen miui arayüzü harika

ezgi07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EZGİ
Cihazım
mi note 10
Meslek
İNŞAAT MÜHENDİSİ
Konular
0
Haklısınız bende miroom kurmuştum ama şuan Endonezya global romdayım istediğiniz herşey bunda mevcut arama rehber mesaj ses kaydı tamamen miui arayüzü harika
Daha önce de önermiştiniz bunu bana, geçmeye cesaretim yoktu, hala da geçemiyorum :) Bütün banka ve oyunları tekrar kurmak çok zor geliyor bana.
Bir de sizden özel ricam olacak. İnstagramda, story bölümünde, mesela 1 dakikalık bir video çekince, 15er saniyelik 4 video şeklinde paylaşım yapıyor. Bunu o romda yapıp yapmadığına bakabilir misiniz? Çünkü miroomda bunu yapamıyoruz, sadece ilk 15 saniyelik olanı yapıyor ve kullanıcı mesleği sosyal medya pazarlama olduğu için çok sorun yaşanıyor. Mi5s'te de, Mi 9TPro'da da rom atınca 15 saniyelik storylerde sorun başlamıştı zaten.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İnstamod kullanın.instagram ın daha da geliştirilmiş hali.ben kullanıyorum ve tavsiye de ederim

etoist34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ethem
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Yaklaşık 3 ay önce aldığım Mi note 10 satıyorum (15 sene iphone kullandığım için alışamadım tertemiz sıfır)

Üst Alt