- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi Max Prime
- Konular
- 0
Sanırım bu sorunu sadece ben yaşıyorum. Para boşuna gitti gözüküyor..
Ekran koruyucudan veya kılıftan olabilir.Sanırım bu sorunu sadece ben yaşıyorum. Para boşuna gitti gözüküyor..
ekran koruyucu yok. Kılıf kutudan çıkan kılıf denemek için onu çıkarttım yine aynı. Garantili de değil. Napıcaz bilmiyorumEkran koruyucudan veya kılıftan olabilir.
Veya ekranınız arızalı (Büyük bir ihtimal).
Garantili cihaziniz varsa servise gönderin.
Tek hat aciliyor, diger hat suan acilamiyor imei null oluyor bir hattaMerhaba arkadaşlar bu cihazı garantisiz yollardan alınanlar çift hat olayı nasıl oluyor. iki hattı takıp kullanabiliyor mu?
Rehber - Xiaomi Telefon Kod Adları – Güncel Listesi 2020 bu konuyu inceleyelim.Arkadaşlar selam. Mi note 10 kodu tucana mı?
Aynen tucana imiş. Şimdi fw sitesinde baktığımda global stabil versiyon 11.1.1.0 Android 10 sistemi var gözüküyor ama benim cihazımda 11.0.9.0 Android 9 yüklü ve güncelleme yok gözüküyor. Normal mi?Rehber - Xiaomi Telefon Kod Adları – Güncel Listesi 2020 bu konuyu inceleyelim.
detay alabilir miyim nasıl yapacağım ile ilgili? Teşekkürler.İnstamod kullanın.instagram ın daha da geliştirilmiş hali.ben kullanıyorum ve tavsiye de ederim
evet 4+4 toplam 8 ay o malum işlem yapılmadan kullanabilirsiniz,acele etmenize gerek yok.anladım saol alacagım kısı 8 ay kullanabılırsın dedı ben zaten tek hat kullanacagım için alır almaz dırekt ime olayını yaptırmam gerekırmı ısı saglama almak adına yoksa 4 ay kullandıktan sonramı yapsam dıye dusunmekteyım kı o ısı de nasıl yapacagım bılmıyorum artık bır sekılde ogrenecegım