Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Mi note 10 lite ile mi note 10 arasında kamera dılında başka herhangi bir fark var mı?
108 mp kameranın sp 730 ile özellikle 108 mp. Çekimde, çekilen görüntüleri işlerken telefonun beklettğine dair yorumlar var.

Ben hem fiyatının daha uygun olması hem de 64 mp kameranın ihtiyaçlarıma yeteceğini düşünerek lite modelinin üzerinde duruyorum. Sizin de bu konuda fikrinizi almak isterim.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Mi note 10 lite ile mi note 10 arasında kamera dılında başka herhangi bir fark var mı?
108 mp kameranın sp 730 ile özellikle 108 mp. Çekimde, çekilen görüntüleri işlerken telefonun beklettğine dair yorumlar var.

Ben hem fiyatının daha uygun olması hem de 64 mp kameranın ihtiyaçlarıma yeteceğini düşünerek lite modelinin üzerinde duruyorum. Sizin de bu konuda fikrinizi almak isterim.
2 haftadır mi note 10 kullanıyorum. İşlemci hiçbir şekilde sıkıntı yaratmıyor. 108mp çekimde bekleme vs yok. Orjinal global rom kullanıyorum.

figo83alex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
Ben note10 pro kullanıyorum
Fotoğraf i 108mb de çekerken bekleme yok. Fakat fotoğraf çektikten sonra hemen fotoğraf a bakmak isterseniz bir iki Saniye bekletiyor.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
2 haftadır mi note 10 kullanıyorum. İşlemci hiçbir şekilde sıkıntı yaratmıyor. 108mp çekimde bekleme vs yok. Orjinal global rom kullanıyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Lite modeli bütçemin sınırlarında. Eğer 3200 civarına gerilerse çok iyi olur. Bunun da 2 ay kadar bir zaman alacağını düşünüyorum.

ezgi07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EZGİ
Cihazım
mi note 10
Meslek
İNŞAAT MÜHENDİSİ
Konular
0
Detayı derken?bende telegram gruplarından indirdim yükledim ve kullanıyorum.bildiğimiz instagram ın daha çok özelliği olan versiyonu.bu da telegram sayfası.
... (EOL)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğimiz instagram ın çok daha fazla özelliği olan hali.ben telegram sayfasından indirip yükledim ve kullanıyorum. Bir problem yok ve tavsiye ederim.telegram ın arama kısmına (instaxtreme) yazınca zaten çıkıyor grup.
Beceremedim sanırım, Telegram'a girdim. Ama dediğiniz instamood falan nasıl bulup indireceğimi bulamadım. Telegrama çok yabancıyım. Lütfen anlatabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnstamodu bulup indirdim, ama yine asıl sorunum olan 15er saniyelik video paylaşım sorunum düzelmedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Hocam bende mi note 10 lite almayı düşünüyorum.Ekranı çok hosuma gıttı.note 10 la aynı ekran sanırım.kenar kısımları kullanırken bi sorun yaratıyo mu? kullanımı nasıl oluyor.bilgilendirirseniz çok iyi olur.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Hocam bende mi note 10 lite almayı düşünüyorum.Ekranı çok hosuma gıttı.note 10 la aynı ekran sanırım.kenar kısımları kullanırken bi sorun yaratıyo mu? kullanımı nasıl oluyor.bilgilendirirseniz çok iyi olur.
Kenarı dokunma hassasiyeti diğer alanlara göre daha kötü. Ama rahatsız edici derecede değil. Ben alıştım sıkıntı yaşamıyorum.

oktay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Redmi s2
Konular
4
Kenarı dokunma hassasiyeti diğer alanlara göre daha kötü. Ama rahatsız edici derecede değil. Ben alıştım sıkıntı yaşamıyorum.
Uzun kullanımda sıkıntı çıkarmaz inşallah.uzun süreli kullanmak istiyorum.birde oyun oynarken sıkıntı cıkarıyor mu

Üst Alt