- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 2
merhaba orjinal şarj aletinin kodu nedir
Xiaomi.EU MIUI 12 Beta'sini yukleyebilirsiniz, ben gunluk kullanimda ciddi bir problemle karsilasmadim cok nadir ekranda kasma olabiliyor beta oldugu icin o daMi6'dan bugün itibariyle Mi Note 10 Pro'ya geçiş yaptım. Eu beta romu tavsiye eder misiniz? Mi6'da gayet iyiydi. 1 haftalık rom araştırma sürem var, 1 hafta bl kilit süresinden dolayı. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Eu beta miui12 de 108mpx çekim çalışmıyor. Bilginiz olsun. Eğer sizin için sorun ise miui 11 olanı yükleyin. Buna göre karar verin.Mi6'dan bugün itibariyle Mi Note 10 Pro'ya geçiş yaptım. Eu beta romu tavsiye eder misiniz? Mi6'da gayet iyiydi. 1 haftalık rom araştırma sürem var, 1 hafta bl kilit süresinden dolayı. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Çok iyi olmuş güncellemeMi note 10 Android 10 u yükleyen arkadaşlar yorum yazabilirmi cihaz garantili stabil rom
Bende Avrupa global sürümü var ama bana gelmemiş sanırım. Siz hangi sürümdesiniz?Çok iyi olmuş güncelleme
Global sürümdeyim. EEA sürümüne de geldi ordan Global sürüme geçtim. Yani her sürüme geldi. Konusu forumda var, isterseniz bi bakın.Bende Avrupa global sürümü var ama bana gelmemiş sanırım. Siz hangi sürümdesiniz?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben cihazı yeni aldım. Henüz hiç güncelleme yapmadım. Ben den öyle bir güncelleme var fakat bu android 10 değil sanırım. Önce bunu mu indirmem gerekiyor? Zaten bl kilit başvurusu yaptım, süre sıfırlanmasın diye riske girmek istemiyorumGlobal sürümdeyim. EEA sürümüne de geldi ordan Global sürüme geçtim. Yani her sürüme geldi. Konusu forumda var, isterseniz bi bakın.