Mi room varsa magisk yüklü olması lazım mi room magiskle beraber kuruluyor zaten içerisinde var magisk belki magisk manager apk sını kurmanız gerekebilirselam arkadaşlar bende de cc9pro var magisk yükleyip root yapmak istiyorum. yapan varmı. üstünde beta mi room 12 var
Almadan önce donanımı test ettirecek yer olduğunu sanmıyorum. Kapalı kutu alacaksanız pek bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum zaten.Merhaba forum üyeleri.Yarın Mi note 10 modeli alacağım.Alırken donanımları test edebileceğim bir ayar var mı?Bir de 18 w'luk şarj aleti kullansam telefona bir zararı olur mu?Alırken kontrol etmemi önerdiğiniz ayrıntıları da paylaşırsanız sevinirim.
bölge hindistan sa otomatik olarak GetApps uygulaması kurulu gelecek cihazınıza oradan play store da aratır gibi netflixi aratıp bulabilirsiniz.Mi note 10... Endonezya Global romda netflix kurabilen var mı? Bölgeyi Hindistan yaptım olmadı, apk olarak aldım olmadı... Başka öneriler varsa alayım lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almadan önce donanımı test ettirecek yer olduğunu sanmıyorum. Kapalı kutu alacaksanız pek bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum zaten.
oldu, teşekkür ederimbölge hindistan sa otomatik olarak GetApps uygulaması kurulu gelecek cihazınıza oradan play store da aratır gibi netflixi aratıp bulabilirsiniz.
oldu, teşekkür ederim
Bu uygulama ile indirmeyi deneyin ve daha hızlı indirilir..Kolay gelsinMi note 10, miroom kurduk, ilk defa güncelleme geldi, wifi de olsa mobil de olsa indirme başlıyor ancak bir yere kadar indirince hata verip yükleme işlemi duruyor. Bunu çözmeyi bilen var mı?