Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Menüde ki iconları alfabetik değil de kendim sıralama yapmak istiyorum. Samsungdan geçtim note 10 a. 1 haftadır çözümü bulamadım. Launcher indirdim bir sürü. Onlarda ya kararsız çalışıyor ya da simge sıralama yok. Lütfen yardım edin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende alfabetik değildi global olmasına rağmen. Ben zaten kullanımıma göre manuel olarak, yani tutup sürükleyip yer değiştirerek kullanıyordum globaldeyken bile. "Masaüstünü sabitle"butonunuz aktif değilse siz de tutup sürükleyerek yer değiştirebilirsiniz.
malum yolla kayıt ettirmeyi bilmiyorum antalyadayım burda yaptırabilir miyim?
mi 10 yurt dışı cihazın fiyatı ne olur acaba? note 10 sanırım 3000 civarı
Ben uzak yardım ile başka şehre bağlanarak yaptırıyorum. Antalya'da yapan tanıdığım yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar benim bir sorunum var ama yeni konu mu açmalıyım bilemedim, çünkü aynı sorun Mi5s'te de, Mi9TPro'da da oldu. Örneğin İnstagram'a story yüklemek istiyorum. 1 dakikalık videoyu çekince, uygulama otomatik olarak 15'er saniyelik videolar halinde paylaşıyor ya bunu normalde, benim telefonlarda rom attıktan sonra öyle olmuyor. Sadece ilk 15 saniyelik videoyu paylaşıp; devamındaki videolarda hata veriyor. Ayarları falan kurcaladım, olayın ayarlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten her telefonda bu sorun yokken rom atılınca olması, kaynağın romdan olduğunu kanıtlıyor. Modele özgü de değil çünkü 3 modelde de aynı şeyi yaşıyorum. Sorum şu: global roma geçmeden bu olayı nasıl düzeltebilirim??? ( Yanlış yerde paylaştıysam yöneticilerden yardım talep ediyorum ) mevcetin
Ben uzak yardım ile başka şehre bağlanarak yaptırıyorum. Antalya'da yapan tanıdığım yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar benim bir sorunum var ama yeni konu mu açmalıyım bilemedim, çünkü aynı sorun Mi5s'te de, Mi9TPro'da da oldu. Örneğin İnstagram'a story yüklemek istiyorum. 1 dakikalık videoyu çekince, uygulama otomatik olarak 15'er saniyelik videolar halinde paylaşıyor ya bunu normalde, benim telefonlarda rom attıktan sonra öyle olmuyor. Sadece ilk 15 saniyelik videoyu paylaşıp; devamındaki videolarda hata veriyor. Ayarları falan kurcaladım, olayın ayarlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Zaten her telefonda bu sorun yokken rom atılınca olması, kaynağın romdan olduğunu kanıtlıyor. Modele özgü de değil çünkü 3 modelde de aynı şeyi yaşıyorum. Sorum şu: global roma geçmeden bu olayı nasıl düzeltebilirim??? ( Yanlış yerde paylaştıysam yöneticilerden yardım talep ediyorum ) mevcetin