- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
Arkadaşlar telefonum root lu fazlalık uygulamaları(Google) VS gibi hangi programla kaldırabilirim
Ayni şekilde twrp den yukleme yapacaksınızTelefonumun romunu miroom olarak değiştirdim. Bundan sonra gelen güncellemeleri twrpden nasıl yüklemeliyim?
Guncel room indirip twrp ye girioruz install dan indirdiniz romu bulup yüklüyorsunuzTelefonumun romunu miroom olarak değiştirdim. Bundan sonra gelen güncellemeleri twrpden nasıl yüklemeliyim?
Teşekkürler. Install, inen dosyayı bul, kaydır. Bu kadar di mi hocam?Guncel room indirip twrp ye girioruz install dan indirdiniz romu bulup yüklüyorsunuz
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ewet doğrudur aynen o şekildeTeşekkürler. İnstal, inen dosyayı bul, kaydır. bu kadar di mi hocam?
Poco launcher yükle istediğin herşey varMenüde ki iconları alfabetik değil de kendim sıralama yapmak istiyorum. Samsungdan geçtim note 10 a. 1 haftadır çözümü bulamadım. Launcher indirdim bir sürü. Onlarda ya kararsız çalışıyor ya da simge sıralama yok. Lütfen yardım edin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Olmuyor hocam. Alfabetik oluyor bunda da.Poco launcher yükle istediğin herşey var
Alfabetik oluyor sadece. Ben sıralama yapmak istiyorum