Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Byzas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu var mı? P30 pro oluyor deniyor ama tecrübe eden oldu mu acaba?

Evet oluyor.

OzgurSah

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozgur S
Cihazım
Mi 9
Konular
3
Arkadaslar "note 10 pro" kullanıyorum.
Güzel cihaz.

Fakat kavisli ekran kenarlarında "hassasiyet problemi" oluyor.
Klavyede sol ve sağ kenarda kalan harfler geç algılıyor. tekleme yapıyor. üstten basmak gerekli. oval kısımdan basınca bazen algılamıyor. hatalı yazılar yazıyor.

kenarda kalan harflere Sert dokunmak gerekiyor. Baskı uygulamak gerekiyor.

Yazılımsal hata olabilir.
Ya da hassasiyeti bilerek azaltmışlar. yanlışlıkla el değmesin diye.
Fakat benim klavye yazım hızımı düşürüyor.

Diğer romlarda düzeltmişler midir? Düz ekran telefondan geçtim bu cihaza alışamıyorum.
nasıl çözerim?
Hocam yardımcı olur mu bilmem ama ben de 9T proda ilk başta klavyede çok sorun yaşadım, yüklü gelen gboard ile basmayan tuşlar ile yazmak işkenceye dönmüştü sonra gboard yerine swift klavye kullanmaya başlayınca sıkıntım geçti

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilyashayri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mi Max
Konular
2
Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu var mı? P30 pro oluyor deniyor ama tecrübe eden oldu mu acaba?
P30 Pro oluyor ama telefon ile gelen silikon kılıf kenarlarını kaldırdığı için durmuyor maalesef. Ben öncelikle p 30pro koruyucu taktırmıştım kalkma yapınca Mopal'de Aliexpress'te de satılan hidrojel koruyucu taktırdım. Şimdilik sıkıntı gözükmüyor ama tavsiyem p30 pro nun kaliteli ve ince koruyucusu var ben 50 TL vermiştim ondan taktır ama silikon kılıfı kullanma başka bir kılıf kullan.

bulentevcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bulent
Cihazım
mi6
Konular
0
Merhaba Bende Almanyadan aldım. Orada Mate30prola ve p30pro ile mukayese ettim. Açıkçası bizim Note10un iyi resim alması için uğraş vermek lazım. Huaweilerin 5çekimden 3ü güzel iken note10da 5de1i güzel.

ayrıca Normal çekimde cisime yakın olunca Profesyonel kamera efekti yapıyor. Bokeh gibi yakın cisime 108mpxde veya normal çekimde odaklamak imkansız gibi yarısı bulanıyor. Makro ise detay veriyor ama kalite olarak hiç alakası yok.

yine 2x kamera modu çok iyi iken. kapalı alanda 5x optik modu çok kötü. hiçbir detay yok gibi. grenli hatta.

yine 108mpx saf çekimlerde ister PCde ister telde yakınlaştırın. 12Mpxden 2 kat daha çözünürlüklü demek imkansız. bir tık daha ancak yakınlaşılıyor. acaba bende mi öyle dedim. ip11pro ile makeyese videosunda da aynı sonuçlar var.

Netice olarak; Xiaomiler içinde kamera olarak en iyisi olabilir. ama Pserisi-Mate serisi ile yarışıcak durumu yok bence.

Fakat fiyat/Performans olarak çok iyi yinede. gidip mate30a o parayı vericeğime Note10+DSLR giriş seviye kamera+lens alırım.
Yadığın şikayetlere göre ya senin tel bozuk yada foto çekmeyle hiç alakan yok dostum.

afyden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6
Cihazım
mi
Konular
0
P30 Pro oluyor ama telefon ile gelen silikon kılıf kenarlarını kaldırdığı için durmuyor maalesef. Ben öncelikle p 30pro koruyucu taktırmıştım kalkma yapınca Mopal'de Aliexpress'te de satılan hidrojel koruyucu taktırdım. Şimdilik sıkıntı gözükmüyor ama tavsiyem p30 pro nun kaliteli ve ince koruyucusu var ben 50 TL vermiştim ondan taktır ama silikon kılıfı kullanma başka bir kılıf kullan.
Teşekkür ederim kardeşim.Bende sordum p30 pro içi ince bir tane vardı 30 TL dediler Nano olana da 50 TL dediler. Nano olan daha kaliteli gibiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet oluyor.

Bu linkteki ni mi kullaniyorsunuz hocam ? Forumda bir arkadaş spiegenden memnun kalmadigini yazmış.Ona istinaden sordum.

Byzas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Teşekkür ederim kardeşim.Bende sordum p30 pro içi ince bir tane vardı 30 TL dediler Nano olana da 50 TL dediler. Nano olan daha kaliteli gibiydi.

Bu linkteki ni mi kullaniyorsunuz hocam ? Forumda bir arkadaş spiegenden memnun kalmadigini yazmış.Ona istinaden sordum.

evet hocam. sorunsuz kullanıyorum.Kendi silikon kılıfı ile de sorun yaşamadım.

ilyashayri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mi Max
Konular
2

Arkadaşın kullandığı benim hidrojel dediğim ve şimdi kullandığımdan. Açıkcası kalkma hava kabarcığı problemi olmuyor ama nano camlar gibi kaliteli de durmuyor gibi. P30 pro nun nano versiyonunu taktırabilirsin. Linktekini de taktırabilirsin. Karar senin :)

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
BL kilidi açmak için programdan başvuru yaptım, 17 gün verdi vicdansız, normalde 7 gün değil miydi :)

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
BL kilidi açmak için programdan başvuru yaptım, 17 gün verdi vicdansız, normalde 7 gün değil miydi :)
Ben XiaoMiTool v2 programı ile anında kilidi açtım isterseniz sizde bi deneyin

Üst Alt