Bende mi8 i verip alayım istiyorum mix3 ü ama global rom bekleyip alacağım. O sürece kadar sende tecrübelerini yazarsan müthiş rehber olacak banada kardeşim. Güle güle kullan tekrardan.@musti2307 teşekkür ederimm hocam çok sağolun
Sent from my MIX 3 using Tapatalk
Dayanamadık artık çok sevdiğimiz halde mix 2 s ile kalblerimizi kırmadan ayrıldık globali er yada geç çıkar hocam o zamana kadar da unlock vs yapmış olurum eu rom çıkar twrp çıkar vs hall olmicak şeyler değil unlock işlemini aldığım gün başlatmıştım tahmini 16 - 17 saatim kaldı, eu rom beta, çin rom tabanlı olarak yayınlandı zaten, perseus twrp de çıktığı zaman en geç hafta başında eu rom kurmuş olurum diye tahmin ediyorum.Bende mi8 i verip alayım istiyorum mix3 ü ama global rom bekleyip alacağım. O sürece kadar sende tecrübelerini yazarsan müthiş rehber olacak banada kardeşim. Güle güle kullan tekrardan.
Hocam çektiğiniz fotoğraf varsa paylaşabilir misinizDayanamadık artık çok sevdiğimiz halde mix 2 s ile kalblerimizi kırmadan ayrıldık globali er yada geç çıkar hocam o zamana kadar da unlock vs yapmış olurum eu rom çıkar twrp çıkar vs hall olmicak şeyler değil unlock işlemini aldığım gün başlatmıştım tahmini 16 - 17 saatim kaldı, eu rom beta, çin rom tabanlı olarak yayınlandı zaten, perseus twrp de çıktığı zaman en geç hafta başında eu rom kurmuş olurum diye tahmin ediyorum.
Şuan global çin romu ingilizce kurulu whatsapp bildirimleri dışında iyi durum da. Ekran görüntülerini de paylaşırım şimdi. 6 saat ekran süresi benim için iyi.
Ufak ayarlar ile daha da iyi hale gelebilir diye düşünüyorum.
Kızak olayına alışamadım hala çok sert ve aşağı doğru kaydırma yapmak görüldüğü kadar kolay değil sert çekmek gerekiyor yani zamanla el alışır ona da
Tekrar teşekkür ederimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MIX 3 using Tapatalk
arkadaşlar cehaleti mazur görün, mix 3 sahibi oldum yeni, konuyuda bir okuyayım dedim. bu unlock olayı nedir biri bana açıklayabilir mi? bana çinden bir arkadaşım getirdi aldım kullanıyorum. bilmem kaç saat verdi diye yazan arkadaşlar olmuş. yapmam gereken şeyler var mı aydınlatırsanız sevinirim. telefonum şuan ingilizce ve çince yüklü standart rom