Olur hocam gönderebilirsiniz. Özel mesajınıza dönüş yapıyorumValla hocam tüm kombinasyonları denedim girmiyor hiç bir şekilde sizin farklı bir kombinasyon yada 17 saniye basılı tut gibisinden bir öneriniz yoksa ne yapacaz sizemi göndermeliyim?
Benim de başıma gelmişti bu durum. Revos 9.9.21 idi galiba kurdum ve wipe yapıp açtıktan sonra cihaz sizinkiyle aynı duruma geldi. Uzun uzun araştırdım ancak çözüm bulamadım tek yöntem edl moda alıp yetkili hesap ile rom atmak sanırım. Ya bir telefoncuya yaptıracaksınız ya da kendiniz edl moda alıp yetkili hesap sahibi birine uzaktan bağlantı ile giriş yaptıracaksınız. Ben İstanbulda 120 TL'ye yaptırmıştım. Yapan kişi bana ısrarla yanlış bir şey yüklediğimi falan söyledi ama sizin gibi senelerdir yaptığımı yapmıştım hala nedenini bilmiyorum.
Aynen öyle 1 haftadır para biriktiriyorum kız arkadaşım gelecek dışarı çıkmıyorum, para gitmesin diye ama işte gitti valla ne diyelim her şey üst üste geldi...Harry Morgan Paranın çıkacağı varmış hocam nedeni bu
Arkadaşlar başka telefoncuya götürttürdüm EDL moda alıp kurtarmışlar cihazıı hadi hayırlı olsuun.