Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüMi Logosu Yanıyor Sönüyor Telefon Açılmıyor
Her şeyi yaptım hocam 3 nede bastım 2sinede cihazın şarjı %100'dü yarın işe gidecem nasıl yapıcam bilmiyorum pc de görmüyor görse oradan bir şekilde düzeltirdim kaldım böyle çıldırmak üzereyim her şey üst üste geliyor.
Her şeyi yaptım hocam 3 nede bastım 2sinede cihazın şarjı %100'dü yarın işe gidecem nasıl yapıcam bilmiyorum pc de görmüyor görse oradan bir şekilde düzeltirdim kaldım böyle çıldırmak üzereyim her şey üst üste geliyor.
Hocam yarın 12 saat çalışıyorum Antalya'da usta yok hepsi dolandırıcı paramda yok fazla şuan birine veripte yaptıracak durumum yok kendimde açamam telefonu ne yapacağımı şaşırdım ki EDL moda nasıl girebiliyor bu telefon ona anlam veremiyorum ya
Sağolun hocam, her zaman ki yaptığım şeyi yaptım bilemiyorum ki. Zenex hocam aktif değil o olsa bir şeyler derdi illaki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Extradan Bootloader Unlocked yazmıyor pedere söyledim bir ton laf saydı ya daha öncedende hard brick ettiğim cihazlar vardı bir ton laf yedik. Yarında full çalışıyorum şans gibi EDL moda almaya alırım fakat bu gece vakti fön makinesi çalıştıramam onu geçtim, cımbız yok, onuda geçtim yetkili hesap isterse ne yapacaz.
9se yetkili hesapsız edl den yazılım atılamaz. Pc ye bağlandığında eğer aygıt tanıma sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde com portlar altında usb bulk veya 9008 görünüyorsa edl dedir. Eğer port görmüyor sürekli logo gelip gidiyorsa yazılım çöktüğünde cihaz boot edemiyordur. Hiçbir şekilde fastboot a girmiyorsa sökülüp edl den yazılım atılması gerekir.