Yok kardeşim Xiaominin öz kendi remote uygulaması ile Mi Box çalışmıyor.sorun çözüldümü?
enteresan bi durum güncellemeden sonra böyle olmuşsa belki ilerde yeni güncelleme ile düzelebilirYok kardeşim Xiaominin öz kendi remote uygulaması ile Mi Box çalışmıyor.
Neden mibox'un içine tarayıcı ( en azından mi tarayıcı ) koymuyorlar, anlayabilmiş değilim. Mibox'una tarayıcı kurabilen ve nasıl yapıldığını bana aşamalarıyla yazabilecek biri var mı?
dosya yöneticisi olarak hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ve arayüzde görmezsem ne yapmam gerektiği kısmını anlamadım sadece.apkmirror üzerinden .apk uzantılı bir tarayıcı kurulum dosyası indirin ve bu dosyayı USB'ye kopyalayın. USB belleğinizi Mi Box'a takın ve Mi Box üzerinden dosya yöneticisine girerek (play store üzerinden indirmeniz gerekebilir) bu kurulum dosyasına tıklayın, tarayıcı kurulacaktır. Kurulum sonrasında arayüzde tarayıcı görünmeyebilir, farklı launcher yüklemeniz gerekebilir.
Açıkçası ben TV Box sadece netflix için kullanıyorum ve dosya yöneticisi olarak eskiden yüklediğim ES file manager var fakat ES play store'dan kaldırıldı. Dolayısı ile denemedim fakat arkadaşlarımız solid explorer'dan son derece memnun olduklarını belirtiyorlar. Şimdi play store üzerinden kontrol ettim ve TV boxlara yüklenebiliyor.dosya yöneticisi olarak hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ve arayüzde görmezsem ne yapmam gerektiği kısmını anlamadım sadece.
Açıkçası ben TV Box sadece netflix için kullanıyorum ve dosya yöneticisi olarak eskiden yüklediğim ES file manager var fakat ES play store'dan kaldırıldı. Dolayısı ile denemedim fakat arkadaşlarımız solid explorer'dan son derece memnun olduklarını belirtiyorlar. Şimdi play store üzerinden kontrol ettim ve TV boxlara yüklenebiliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arayüz için ise eğer tarayıcınız varsayılan arayüzde görünmezse tekrar yazın onun için de kurulumunu anlatmaya çalışalım.
bende denedim mouse imleci çıkmadı ? yapan bilen var mıdır ki?Hocam bilmiyorum bi yükleyip bakın
Hocam beceremiyorum bir türlüAçıkçası ben TV Box sadece netflix için kullanıyorum ve dosya yöneticisi olarak eskiden yüklediğim ES file manager var fakat ES play store'dan kaldırıldı. Dolayısı ile denemedim fakat arkadaşlarımız solid explorer'dan son derece memnun olduklarını belirtiyorlar. Şimdi play store üzerinden kontrol ettim ve TV boxlara yüklenebiliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arayüz için ise eğer tarayıcınız varsayılan arayüzde görünmezse tekrar yazın onun için de kurulumunu anlatmaya çalışalım.