Mi Box S 4K Modeli için hard reset mümkün mü?
Mümkünse nasıl yapılıyor?
Mi Box cihazınız ile eşleşmesi için görseldeki tuşlara aynı anda basılı tutar mısınız hocam.Arkadaşlar Xiaominin öz kendi Remote uygulamasında Mi Box çalışmıyor. Bu sizdedemi böyle? Diger uygulamalarla oluyor biliyorum. Ama ben kendi uygulamasında neden çalışmıyor bir türlü anlamadım
Dediyiniz gibi etdim hocam eşleşme yapıldı ama yinede çalışmadıMi Box cihazınız ile eşleşmesi için görseldeki tuşlara aynı anda basılı tutar mısınız hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mi box da kayıtlı olan remote kontrol uygulamasının aynısını google playden telefona kurunca, telefon kumanda işlemini görüyorArkadaşlar şu Xiaominin öz remote uygulaması ile Mi box S kullanan yokmu??
Onu biliyorum ama öz uygulaması varken niye ayrısını kullanmalıyız bu büyük bir sorun bencemi box da kayıtlı olan remote kontrol uygulamasının aynısını google playden telefona kurunca, telefon kumanda işlemini görüyor
zaten telefonada android için olan öz uygulamayı yüklemek gerek ki cihazlar birbirini görsün android tv uygulaması google store dan ücretsiz ve az yer kaplıyor deneyin beğenmezseniz tekrar silersiniz telefonla mibox kumanda etmek yahşi oluyorOnu biliyorum ama öz uygulaması varken niye ayrısını kullanmalıyız bu büyük bir sorun bence