Nasıl bir hata alıyorsunuz?Hocam beceremiyorum bir türlü
Dosya yöneticisi değiştirdim, file commander yaptım, başardım şimdi hocam. Bir tek kumandayı mouse yapma olayında takıldım, o da sanırım mibox için varmış, mibox S için henüz yokmuş.Nasıl bir hata alıyorsunuz?
Geçmiş olsunDosya yöneticisi değiştirdim, file commander yaptım, başardım şimdi hocam. Bir tek kumandayı mouse yapma olayında takıldım, o da sanırım mibox için varmış, mibox S için henüz yokmuş.
kurdum hocam mouse toggle, ama s olan kimse becerememiş çalıştırmayı, güncelleme gelince olur sanırım.Geçmiş olsun
Mouse Toggle adındaki uygulamayla yapılıyordu diye hatırlıyorum hocam ama Box S desteği olup olmadığından emin değilim maalesef.
hocam ben şunu mi note 10 konusuna yazdım ama yardım alamadım, bilginiz var mı?apkmirror üzerinden .apk uzantılı bir tarayıcı kurulum dosyası indirin ve bu dosyayı USB'ye kopyalayın. USB belleğinizi Mi Box'a takın ve Mi Box üzerinden dosya yöneticisine girerek (play store üzerinden indirmeniz gerekebilir) bu kurulum dosyasına tıklayın, tarayıcı kurulacaktır. Kurulum sonrasında arayüzde tarayıcı görünmeyebilir, farklı launcher yüklemeniz gerekebilir.
aynen hard reset için videolardaki herşeyi denedim ama olmuyor bir türlü açılırken resetliyor kendi kendine çözüm bulabilidiniz mi?Sürekli reset atmaya başladı, çok pişmanım android yukselttigime.
devoloperden daha önce yapmadık şimdide güncelleme sonrası cihaz açılmıyor nasıl yapabilirizDeğerli arkadaşlar merhaba. Bende de 4 var ve başta ben de başaramadım. Meğer önce ayarlardan developer options'u etkinleştirmek gerekiyormuş. Onu açınca oldu. Gerisi tarif edilen ile aynı: Güç kapalıyken home+back tuşları basılı halde fişi takılacak.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
How to hard reset the mi box s , first you need to open the " developer settings" to for that please follow these steps; device settings, about,build then click more than 4-5 times, now youre developer. So turn off the mi box s only after that While plugging the power cable, PRESS and HOLD "ok button" and the "back button" simultaneously until the android menu comes, after all press wipe cache partition x3 times ,than wipe data factory reset x3 times. Stay tuned
Merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi acaba?aynen hard reset için videolardaki herşeyi denedim ama olmuyor bir türlü açılırken resetliyor kendi kendine çözüm bulabilidiniz mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
devoloperden daha önce yapmadık şimdide güncelleme sonrası cihaz açılmıyor nasıl yapabiliriz