Ya kardeşim ben bunu biliyorum zaten o dediyin uygulamada telefonda var. Bana ilginç gelen şu ki Xiaominin kendi uygulamasında Mi Box neden çalışmıyor? Ayni model ayni marka buna sebeb ne ola bilir? Tüm Lg Samsung gibi model Tv ler çalışıyor hatta Mi Boxun ismi altinda bir bölümde var uygulamada ama çalışmıyor.zaten telefonada android için olan öz uygulamayı yüklemek gerek ki cihazlar birbirini görsün android tv uygulaması google store dan ücretsiz ve az yer kaplıyor deneyin beğenmezseniz tekrar silersiniz telefonla mibox kumanda etmek yahşi oluyor
mi tv için kastediyorsan o konuda bi bilgim maalesef yok, ben mibox ile ilgili görüş belirmiştimYa kardeşim ben bunu biliyorum zaten o dediyin uygulamada telefonda var. Bana ilginç gelen şu ki Xiaominin kendi uygulamasında Mi Box neden çalışmıyor? Ayni model ayni marka buna sebeb ne ola bilir? Tüm Lg Samsung gibi model Tv ler çalışıyor hatta Mi Boxun ismi altinda bir bölümde var uygulamada ama çalışmıyor.
Zaten bende mi box için kastediyordum çalışmamağı çok ilginçmi tv için kastediyorsan o konuda bi bilgim maalesef yok, ben mibox ile ilgili görüş belirmiştim
yanlış anlamadıysam telefondan mibox u kumanda etmek istiyorsunuz, bahsettiğim uygulama buZaten bende mi box için kastediyordum çalışmamağı çok ilginç
Evet dogru anladınız ama bende Redmi 5 onun öz kendi Mi remote uygulaması var yukarıda resimlerini paylaşmışım ne kadar ediyorum olmuyor ama diger uygulamalarda çalışıyor.yanlış anlamadıysam telefondan mibox u kumanda etmek istiyorsunuz, bahsettiğim uygulama buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunuda şimdi buldumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
forumda redmi 5 bölümüne sorabilirsiniz, belki telefonla ilgili yapılması gereken ayarlar vardır bağlantı konusundaEvet dogru anladınız ama bende Redmi 5 onun öz kendi Mi remote uygulaması var yukarıda resimlerini paylaşmışım ne kadar ediyorum olmuyor ama diger uygulamalarda çalışıyor.
Baktım kardeşim bendeki Mi remote uygulamasında sorun yok çünki diger Tv lerde çalışıyor normal telefon kumandası ile kullanıyorum bi tek Mi Boxda çalışmıyorbu konu yardımcı olurmu? Uygulama - Mi Remote
sorun çözüldümü?Baktım kardeşim bendeki Mi remote uygulamasında sorun yok çünki diger Tv lerde çalışıyor normal telefon kumandası ile kullanıyorum bi tek Mi Boxda çalışmıyor