hocam aslında bu sorunu sanırım şuan birtek siz yaşıyorsunuz neyseYok mu mi box olan sorunu yaşayan
Teşekkürlerhocam aslında bu sorunu sanırım şuan birtek siz yaşıyorsunuz neyse
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki apk ları bir deneyin ben çok önce kurmuştum yoksa internette bununla ilgili birçok anlatım ve videoları var kolay gelsin
Teşekkürler hocamhocam aslında bu sorunu sanırım şuan birtek siz yaşıyorsunuz neyse
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkteki apk ları bir deneyin ben çok önce kurmuştum yoksa internette bununla ilgili birçok anlatım ve videoları var kolay gelsin
rica ederim umarım işinize yaramıştırTeşekkürler
Teşekkürler hocam
Kardeşim mouse toggle mi box 4 k s modeline oluyor murica ederim umarım işinize yaramıştır
Hocam bilmiyorum bi yükleyip bakınKardeşim mouse toggle mi box 4 k s modeline oluyor mu
Hard reset yapabilmeyi bilsem yardım ederdim fakat inanın bende bilmiyorum :/Ben kendi sorunumu kendim çözdüm ama bu sitede bu forumda hiç kimse bana yardımcı olmadı. Eyvallah.
Saolasın kardeşimHard reset yapabilmeyi bilsem yardım ederdim fakat inanın bende bilmiyorum :/
Ben hard reset yaptım. Sen orta tuş ve geri tuş ile kombinasyonları yaparken Mi box kapalı olmalı ve diger biri mi boxu fişe takmalı bu zaman recovery ekrana gelecekOrta tuş ve geri tuş dahil bütün kombinasyonları denedim ama olmuyor cihaz normal açılıyor hard reset atabilen varmı ?