- Adım
- semih
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 5
sürekli bildirimler için yakın zamanda notify fitness uygulamasına güncelleme geldi. Bildirim ayarlarında whatsapp'a gelin. Orada art arda gelen mesajlar için bir seçenek var. İlk mesaj geldikten sonra sizin ayarladığınız süre kadar bekliyor ve o esnada gelen mesajları biriktirip bilekliğe tek bildirimmiş gibi gönderiyor. Yani 10 mesaj geliyorsa bileklik 10 defa titremek yerine bu ayar sayesinde 1 defa titriyor. Bulamazsanız ss atabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Maalesef bulamadım ama nedense Whatsapp bildirimleri artık hiç gelmiyor
Birde eğer bilginiz varsa cevaplamanızı istediğim bir kaç soru var.
1. Telefon ve bileklik arası bluetooth çekişi kaç metre? Ben telefonu odamda bırakıp lavobaya gittiğimde bileklikte bağlantı koptu işareti çıkıyor. Bağlantı koptuğu zaman işlemler devam ediyor mu?
2. Verilerin doğruluğunu kontrol etme fırsatınız oldu mu? Ben bilekliği dün kullanmaya başladım. Gece yatakta bir ara saate baktığımda saat 22:53'dü sabah Mi fit'te uyku saatim 22:50 olarak görünüyordu. Sanki bir yanlışlık var gibi. Notify&fitness uygulamasında uykuya daldı 23:15 olarak görünüyor.
Son düzenleme: