- Adım
- B. A.
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 39
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün google playden yükleyip denedim. Gelen çağrı kısmında arayanı göster seçeneği yok. Bu seçenek sadece telefon dili ingilizce olduğu zaman çıkıyor. Bende gözükmedi arayan ismi ben de tekrardan modified 3.5.5.3'e döndüm. Ayrıca neden bilmiyorum google playden bugün yüklediğim sürüm 3.5.4'tü. Yani eski bir sürümdü.Original Mi Fit ile de arayan ismi gözüküyor Türkçe olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende mi fit %0.7, notify and fitness %0.6 fakat dev bataryama rağmen ekran sürem ve genel kullanım sürem eskisi performansının yarısından da aza düştü diyebilirim. Sebebin de mi fit ve notify uygulamasının pil kullanımı verileri ne kadar az gözükse de bluetooth ve bu uygulamalar olduğunu düşünüyorum. Ama sizinki çok fazla %18,2 çok aşırı bence. Bildirimleri bileklikte görme özelliğini çok kullanmıyorsanız yani sadece adım vs. vs. özelliklerini kullanıyorsanız bilekliği tüm gün telefona bağlı tutmayın. Sadece gün sonunda bi kere bağlayın o da verilerinizi telefona kaydetmek için olsun. Ama benim gibi bildirimler için bilekliği kullanıyorsanız ve bildirim için NOTIFY AND FITNESS uygulamasını kullanıyorsanız mi fiti arka planda çalışan uygulamalar arasından silin sadece arka planda notify uygulaması çalışır konumda olsun. Baya etki edeceğini düşünüyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bekleme süresi ve Mi fit uygulamasının pil kullanımı artışıyla telefonun pili seri bir şekilde tükenmeye başladı. Herkes de durum aynı mı?
Son düzenleme: