acaba uygulama arka planda calısmadıgı ıcın kopuyor olabilir mi birde son kullanılan uygulamalar bölümünden mi fit i sabitleyerek yada kilitleyerek deneyinBana yardimci olabilecek kimse yok mu
Uygulamayı arka plana sabitledim. Ondan yana sıkıntı yok. Zaten kendisi de anlatiyo. Ama ne yaptıysam olmadı. 50 60 cm den fazla uzaklaşınca baglanti 1 2 dk icinde kopuyo. Telefonum s8+acaba uygulama arka planda calısmadıgı ıcın kopuyor olabilir mi birde son kullanılan uygulamalar bölümünden mi fit i sabitleyerek yada kilitleyerek deneyin
Notify uygulamasının sanırım PRO ücretli sürümünde bu sürüm var. Ücretsiz versiyonunda var mı bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim sayenkzde türkçe kulanıyorum. Ellerinize sağlık.
Sorum şu: Anti-Lost özelliği mi band 2 de vardı (modlu) acaba mi band 3 de bu özellik var mı.
Anti-Lost = Telefondan uzaklaşınca yani bağlantı kopunca bilgeliğin sizi uyarması özelliği
Ama sayfadaki mektup simgesine git. Oradan Whatsapp'ı seç. 2. sekmedeki "götüntüle" kısmına gel. En üstte göreceksin ama bende şimdi fark ettim pro yazıyor yanında. Yani ben aktif ettim onu ama pro sürümü satın almadığım için çalışıyor mu bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim sayenkzde türkçe kulanıyorum. Ellerinize sağlık.
Sorum şu: Anti-Lost özelliği mi band 2 de vardı (modlu) acaba mi band 3 de bu özellik var mı.
Anti-Lost = Telefondan uzaklaşınca yani bağlantı kopunca bilgeliğin sizi uyarması özelliği
Bu hangi sekmede acaba bulamadım ben. 3.5.5 mi fit sürümümDediğiniz yerde sadece bu iki seçenek var. Bu nasıl bir şey anlamadım. Yine de teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu kastediyorsanız Mi fitte bu özellik var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bugün google playden yükleyip denedim. Gelen çağrı kısmında arayanı göster seçeneği yok. Bu seçenek sadece telefon dili ingilizce olduğu zaman çıkıyor. Bende gözükmedi arayan ismi ben de tekrardan modified 3.5.5.3'e döndüm. Ayrıca neden bilmiyorum google playden bugün yüklediğim sürüm 3.5.4'tü. Yani eski bir sürümdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende mi fit %0.7, notify and fitness %0.6 fakat dev bataryama rağmen ekran sürem ve genel kullanım sürem eskisi performansının yarısından da aza düştü diyebilirim. Sebebin de mi fit ve notify uygulamasının pil kullanımı verileri ne kadar az gözükse de bluetooth ve bu uygulamalar olduğunu düşünüyorum. Ama sizinki çok fazla %18,2 çok aşırı bence. Bildirimleri bileklikte görme özelliğini çok kullanmıyorsanız yani sadece adım vs. vs. özelliklerini kullanıyorsanız bilekliği tüm gün telefona bağlı tutmayın. Sadece gün sonunda bi kere bağlayın o da verilerinizi telefona kaydetmek için olsun. Ama benim gibi bildirimler için bilekliği kullanıyorsanız ve bildirim için NOTIFY AND FITNESS uygulamasını kullanıyorsanız mi fiti arka planda çalışan uygulamalar arasından silin sadece arka planda notify uygulaması çalışır konumda olsun. Baya etki edeceğini düşünüyorum.
Bu hangi sekmede acaba bulamadım ben. 3.5.5 mi fit sürümüm
Sadece bu secenekler cikiyorProfilden mi band 3 e girin. Biraz aşağıda daha fazla seçeneği var. Daha fazla seçeneğinin en altında göreceksiniz.
Sadece bu secenekler cikiyor