Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Merhaba Gadgetbridge ile uygulamayı yüklerken sanırım yarım kaldı. Daha sonra mi fit ile bağlan dediğimde hiçbir şekilde eşleşme olmuyor. Ne yapmam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Fit i 2-3 defa kaldırarak ve kurarak çözdüm. Şu an en stabil mi fit 3.4.7 mi yoksa 3.5.3. müdür. Teşekkürler
Benc3 347

ardvain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
İphone 7 Plu
Konular
0
Mi fit uygulamasına güncelleme geldi. Yeni fw yüklemesi olur mu ?

dursunalicvs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dursun Ali
Cihazım
xperia xa ultra
Konular
1

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Merhaba nfc modeli aldım ama çince türkçe dil yüklüyorum sonra tekrar güncelleme yapın diyor bileklikte ve çince güncellemeyi geri yüklüyor nasıl dilini değiştirebilirim acaba

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba nfc modeli aldım ama çince türkçe dil yüklüyorum sonra tekrar güncelleme yapın diyor bileklikte ve çince güncellemeyi geri yüklüyor nasıl dilini değiştirebilirim acaba
Nfc modeli Türkiye'da alan nadir insanlardansınız sanırım hayırlı olsun. Nfclerin fw sürümlerinin numarası normal modelden daha az. Geekdoing sitesinden nfc model için en son sürüm türkçe firmware ve firmware ile uyumlu en son sürüm RESOURCE dosyasını indirin ve bande gadgetbridge ya da notify fitness uygulamasından yükleyin. Bunu hep diyorum bu hatayı almanızın sebebi grafik dosyasını yani RESOURCE dosyasını güncellemeyi unutmanız. Ben de her seferinde güncelleme geldiğinde ilk olarak fwyi kuruyorum ve güncellemek için bağlanın yazıyor. Ardından hemen resource dosyasını güncelliyorum ve sorun ortadan kalkıyor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Mi band e nfc türkçe son sürüm türkçe yaptım son sürüm mi fit uygulaması ilede uyumlu cinceye dönmedi sorunsuz kullanıyorum

Nfc modeli Türkiye'da alan nadir insanlarsınız sanırım hayırlı olsun. Nfclerin fw sürümlerinin numarası normal modelden daha az. Geekdoing sitesinden nfc model için en son sürüm türkçe firmware ve firmware ile uyumlu en son sürüm RESOURCE dosyasını indirin ve bande gadgetbridge ya da notify fitness uygulamasından yükleyin. Bunu hep diyorum bu hatayı almanızın sebebi grafik dosyasını yani RESOURCE dosyasını güncellemeyi unutmanız. Ben de her seferinde güncelleme geldiğinde ilk olarak fwyi kuruyorum ve güncellemek için bağlanın yazıyor. Ardından hemen resource dosyasını güncelliyorum ve sorun ortadan kalkıyor.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece uyumlu paketi yükledim resource yüklemedim mi fit uygulamasını tanımlanırken fabrika ayarlarına döndürdü şimdi kullanıyorum sorun yok ama ilerde tekrar güncelleme gelirse sanırım dili yine değişir

Son düzenleme:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Mi band e nfc türkçe son sürüm türkçe yaptım son sürüm mi fit uygulaması ilede uyumlu cinceye dönmedi sorunsuz kullanıyorum

Sadece uyumlu paketi yükledim resource yüklemedim mi fit uygulamasını tanımlanırken fabrika ayarlarına döndürdü şimdi kullanıyorum sorun yok ama ilerde tekrar güncelleme gelirse sanırım dili yine değişir
Mi fit uygulamasını google playden indirdiğiniz için fabrika ayarlarına dönmüş. Forumdaki modified mi fit 3.5.3 ü indirirseniz fabrika ayarlarına dönme olmaz. Yüklediğiniz fw neyse o kalır.

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Mi fit uygulamasını google playden indirdiğiniz için fabrika ayarlarına dönmüş. Forumdaki modified mi fit 3.5.3 ü indirirseniz fabrika ayarlarına dönme olmaz. Yüklediğiniz fw neyse o kalır.
Peki fabrika ayarlarına tekrar döndürmek istersem ne yapmam gerekiyor ayrıca son sürüm mi fit uygulamasında hava durumunda soru işareti çıkıyordu eski sürüm indirdim normale döndü

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Peki fabrika ayarlarına tekrar döndürmek istersem ne yapmam gerekiyor ayrıca son sürüm mi fit uygulamasında hava durumunda soru işareti çıkıyordu eski sürüm indirdim normale döndü
fabrika ayarlarına dönmek için mi fiti google playden indirmeniz yeterli o zaman kendi kendine ingilizce standart güncellemesini yapıyor. Son sürüm modified mi fitte şu anda hava durumunda ? gibi bir sorun yok ama sizin modeliniz nfc bilemiyorum o yüzden belki sizde olabilir. O yüzden modlu 3.5.3 yani son sürümü tekrar deneyin hava durumu sorunu yok çünkü şu an normal band 3 lerde.

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
fabrika ayarlarına dönmek için mi fiti google playden indirmeniz yeterli o zaman kendi kendine ingilizce standart güncellemesini yapıyor. Son sürüm modified mi fitte şu anda hava durumunda ? gibi bir sorun yok ama sizin modeliniz nfc bilemiyorum o yüzden belki sizde olabilir. O yüzden modlu 3.5.3 yani son sürümü tekrar deneyin hava durumu sorunu yok çünkü şu an normal band 3 lerde.
Türkçe yaptıktan sonra google olaydan sin sürüm indirdim güncelleme yapmadı ama hava durumunda soru işaretleri oldu.Mifit programında nabız ölçme yapma yerini bulamadım bileklikten nabız ölçme yapabiliyorum programdan yapılmıyormu

Üst Alt