Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma
Mi band 2 kullanirken mi fit uzerinde cihazi ne zaman sarja taktigim gorunuyordu onceden. Mi band 3 bulamadım mi fit3 üzerinde. Var midir bakmak için bir yol?
Mi band 2 kullanirken mi fit uzerinde cihazi ne zaman sarja taktigim gorunuyordu onceden. Mi band 3 bulamadım mi fit3 üzerinde. Var midir bakmak için bir yol?
HiddeNKinG hocam yeni 2.0.0.4 firmware'in türkçe çeviri fixlisi yayınlandı bende kurup denedim onu paylaşabilirsiniz sizde
Hava durumunda mevcut , bugün olarak fixlendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
HiddeNKinG hocam yeni 2.0.0.4 firmware'in türkçe çeviri fixlisi yayınlandı bende kurup denedim onu paylaşabilirsiniz sizde
Hava durumunda mevcut , bugün olarak fixlendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mifit programı açıldığında sağ altta profil simgesine tıklayın. Açılan sayfada cihazlarım sekmesi altında " mi band 3 " kısmını tıklayınca açılan sayfada şarj bilgileri ve nezaman şarj edildiği bilgilerini görebilirsiniz.
dosyayı androidde indirdim kurdum fakat bu kez de bandı bluetoohla göremiyor ne yapabilirim
[doublepost=1529434053,1529431418][/doublepost]android telefon ile uyumunu da kontrol ettim fakat bağlanamıyor iphoneda bağlantıyı kestm tekrar yaptım ıphonu görüyor fakat andridde bağlanamıyor cihazı görüyor ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Öncelikle bilekliğin önceki bağlı olduğu telefonda bluetooth kısmından eşleştirmeyi bitirin. Sonrasında önceki telefonda mifit uygulamasında eşleşmeyi bitirip ardından oturumu kapatın. Yeni kullanacağınız android telefonda önceden eşleşmediği için bluetooth bilgileri kalmışsa onu da "unut" ya da eşleşmeyi bitir deyip yeniden sıfırdan önce mifit ve ardından bilekliği tanıtıp mi hesabı ile girmeyi deneyin.
Mifit programı açıldığında sağ altta profil simgesine tıklayın. Açılan sayfada cihazlarım sekmesi altında " mi band 3 " kısmını tıklayınca açılan sayfada şarj bilgileri ve nezaman şarj edildiği bilgilerini görebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle bilekliğin önceki bağlı olduğu telefonda bluetooth kısmından eşleştirmeyi bitirin. Sonrasında önceki telefonda mifit uygulamasında eşleşmeyi bitirip ardından oturumu kapatın. Yeni kullanacağınız android telefonda önceden eşleşmediği için bluetooth bilgileri kalmışsa onu da "unut" ya da eşleşmeyi bitir deyip yeniden sıfırdan önce mifit ve ardından bilekliği tanıtıp mi hesabı ile girmeyi deneyin.
2.0.0.4 sürümünü yükleyemiyorum. Yükleme bittikten sonra güncellemek için cihaza bağlanın uyarısı veriyor. Mecbur eski sürüme dönmek zorunda kaldım. Neden böyle oldu acaba