- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Huawei P8
- Konular
- 4
Fond güzel hocam elinize sağlık
Son düzenleme:
Google Playden indirdiğiniz mi fiti silip modified mi fit 3.5.2 kurun. Forumda var başlığı. İndirdikten sonra sıkıntı yaşarsanız bileklikteki yazılarla ilgili yine forumumuzdaki "Mi band 3 güncelleme ile bozulan font ve dil" başlığındaki en son yazılanları okuyun ve uygulayın.Mesajları inceleyerek yaptım bişeyler arkadaşlar türkçe oldu. Arayanın ismini de ekranda 1 2 sn görünüp kayboluyor. Sizlerde de öylemi bu durum ?
Oldu teşekkür ederim bilgilendirme içinGoogle Playden indirdiğiniz mi fiti silip modified mi fit 3.5.2 kurun. Forumda var başlığı. İndirdikten sonra sıkıntı yaşarsanız bileklikteki yazılarla ilgili yine forumumuzdaki "Mi band 3 güncelleme ile bozulan font ve dil" başlığındaki en son yazılanları okuyun ve uygulayın.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soru işaretlerinin sebebi fw de desteklemeyen karakterler. Bunların çoğu emojiler. Bu desteklenmeyenler dışında ve türkçe fw de yüklemişsiniz eğer türkçe karakterlerde de soru işareti alıyorsanız kurulumu tekrarlayabilirsiniz.Buradaki anlatimla yeni aldığım mi band3 umu Türkçe yaptim. Konu ve anlatim icin çokça tesekkurler. Fakat mesaj geldiginde butun mesaj icerigi ? Gibi sacma ifadeler cikiyor. Kisi ismi yaziyor fakat mesaj icerigi gorunmuyor. Onu nasıl halledebilirim?
Türkçe karakter ve Emoji sorunu değil ama hocam. Mesaj icerigi normal olmasına rağmen hiçbir karakteri göstermiyor. Modifiye edilmiş mifiti kullanmıyorum ama hocam.Soru işaretlerinin sebebi fw de desteklemeyen karakterler. Bunların çoğu emojiler. Bu desteklenmeyenler dışında ve türkçe fw de yüklemişsiniz eğer türkçe karakterlerde de soru işareti alıyorsanız kurulumu tekrarlayabilirsiniz.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi