Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Ozer58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozer
Cihazım
Mi
Konular
0
Dil dosyası yuklenince menüler kayboldu sadece saat görünüyor

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Dil dosyası yuklenince menüler kayboldu sadece saat görünüyor
Bu sorunla mi bandi kutudan çıkarır çıkarmaz türkçe firmware yükleyince almıştım ama nasıl çözdüğümü hiç hatırlamıyorum. Bir de firmware dosyasını google playdeki Notify and Fitness uygulamasını kullanarak deneyin. Bu uygulama band için hem çok kapsamlı özellikler içeriyor hem de firmware yüklemenizi sağlıyor yükledikten sonra diğer özelliklerini beğenirseniz kalmasını öneririm.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Maalesef ki notify and fitness a emoji desteği geldi ve bunun için özel font yükledi bilekliğe yükledikten sonra belki hiddenking hocamın bahsettiği font değişimi oldu okunmuyor çizik çizik emojiler gözüküyor ama onlar da aynı yarım yarım ve 1.8.0.0 firmwareyi tekrar kurmama rağmen çözülmedi bana mi band font dosyası lazım şu an araştırıyorum siz de yardımcı olur musunuz

soysal47a

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ileri düzey
Cihazım
redmi note 9s
Konular
0
Arkadaşlar çince olarak gelen Mi Band 3 akıllı bilekliğinizi aşağıda vermiş olduğum talimatlar ile Güncelleme yapmanızın ardından İngilizce olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sürüm 1.0:
  • Arayüz dili İngilizce olarak değiştirilmiştir .
  • Ürün yazılımı sürümü 1.1.0.15 olarak değiştirildi (MiFit aracılığıyla ürün yazılımı olasılığı için)
Sürüm 2.0:
  • İngilizce Dil menüde varsayılan olarak ayarlandı
  • Ürün yazılımı sürümü 1.2.0.8 olarak değiştirildi.
Sürüm 3.0
  • TurkceYazilimDosyasi_1_3_0_4.zip olarak yeni güncelleme eklenmiştir.

Bu kılavuz için ihtiyacınız olacak araçlar:
  • Mi Band 3
  • Android Cihaz
  • Mi Fit uygulaması (Google Playden Yükleyin)
  • GadgetBridge uygulaması
  • Firmware dosyası (* .fw) - Dosyayı ekten indiriniz.
Her şeyden önce, orijinal Mi Fit uygulamasını telefonunuza yükleyin ve Mi Band 3 ile eşleştirin. Akıllı bileklik bağlandıktan Mi Fit'teki “Bulunabilir” modunu açmanız gerekmektedir, böylece bir sonra ki adımda kullanacağımız uygulama bilekliğinizi görebilecektir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yukarıdaki tüm işlemleri yaptıysak (MB3'ü destekleyen) GadgetBridge uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra tüm izinler verin ve ( + ) butonuna tıklayarak Miband 3 bilekliğinizi eşleştirin.

Her şey doğru şekilde yapılmışsa, eşleştirilmiş cihazı , Mavi İkon ve “Connected” durumu ile GadgetBridge ana menüsünde görebilirsiniz :

Şimdi size ekte vermiş olduğumuz Mili_wuhan_TR.fw dosyasınindirin Çıkan dosyasını telefona atın bir dosya yönetici ile (telefonunuzun kendi dosya yöneticisi olmaz tavsiyem es dosya yöneticisini kullanabilirsiniz) bu dosyayı aç diyin ve FW/App installer yazan uygulamayı seçin. Yükleme ekranı açılacaktır ve yükle dedikten sonra işlemin bitmesini bekleyin.

Arkadaşlar güncelleme işlemini yaptıktan sonra verdiğim bu yeni apk dosyasınıda yüklerseniz (eskisini kaldırın) arayan adınıda sorunsuz gösterecektir.

Güncelleme işlemi sonrasında karşılaşan sorunlar ve çözümleri
Burdaki sürümlerin hangisi en son.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Maalesef ki notify and fitness a emoji desteği geldi ve bunun için özel font yükledi bilekliğe yükledikten sonra belki hiddenking hocamın bahsettiği font değişimi oldu okunmuyor çizik çizik emojiler gözüküyor ama onlar da aynı yarım yarım ve 1.8.0.0 firmwareyi tekrar kurmama rağmen çözülmedi bana mi band font dosyası lazım şu an araştırıyorum siz de yardımcı olur musunuz

Hocam bunu yükler misin bu çok güzel font olarak

Ekli dosyalar

• DigitalClkV42.res
    97 KB · Görüntüleme: 24

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam bunu yükler misin bu çok güzel font olarak
Şu an notify and fitnessdaki sorunu zar zor çözdüm. Uygulamanın latin emoji destekli fontu sadece ingilizce karakter desteklediği içinmiş bozuk gözükmesi tüm yazıların çizik çizik bir şekilde. O yüzden modified yerine direkt google playden resmi uygulamayı indirerek ingilizceye çevirdim bandi. Çözümü bulana kadar da öldüm. O yüzden hiddenking hocam bu önerdiğiniz font sizde yüklüyse fotoğraf atar mısınız çünkü bir daha aynı şeyleri yaşamayayım bir de ben bulamadım asıl orijinal font dosyası var mıdır sizde çünkü bi emoji desteği ile ingilizce kullanmak yerine silinen orijinal fontumu geri yükleyip türkçe kullanmak istiyorum bu fontun fotosuna bakayım atabilirseniz olmadı türkçe kullanırken bu fontu kullanırım beğenirsem

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Şu an notify and fitnessdaki sorunu zar zor çözdüm. Uygulamanın latin emoji destekli fontu sadece ingilizce karakter desteklediği içinmiş bozuk gözükmesi tüm yazıların çizik çizik bir şekilde. O yüzden modified yerine direkt google playden resmi uygulamayı indirerek ingilizceye çevirdim bandi. Çözümü bulana kadar da öldüm. O yüzden hiddenking hocam bu önerdiğiniz font sizde yüklüyse fotoğraf atar mısınız çünkü bir daha aynı şeyleri yaşamayayım bir de ben bulamadım asıl orijinal font dosyası var mıdır sizde çünkü bi emoji desteği ile ingilizce kullanmak yerine silinen orijinal fontumu geri yükleyip türkçe kullanmak istiyorum bu fontun fotosuna bakayım atabilirseniz olmadı türkçe kullanırken bu fontu kullanırım beğenirsem

çince kısma takılma o türkçe

Üst Alt